Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ne lažite srušili vam ga Huti
Priča mi neki dan jedan Čovjek iz okolice Nemile , kako se zove Muradif čini mi se , stariji čovjek oko 70 i kuszr godina, kaže on meni znaš li ti bolan nebio da su ti Amerikanci prije 30 godina teleportirali ljude na svemirske brodove , znam kažem , šta ćeš pa gledao sam i ja zvjezdane staze I blejkovu sedmorku u mladosti živ bio ....
Da mu Allah dragi podari dzenet
Ovi komentari, nažalost, samo pokazuju koliko malo ova najveća ljudska dostignuća mogu inspirisati i oduševiti najgluplje od nas.
Gdje je se srušio,negdje u pustinji na nasoj ravnoj zemlji.A mars mozemo gledati kroz teleskop neznajuci sta je uopšte.NASA laži.
Majmune
Napali ga Marsovci
Čuj bruke i sramote, ovaj iz NASAe priča o Marsu pa se zahvaljuje dedi Bidenu, kako je Biden najbolje razumio, Biden najbolje objasnio. Pa ovo je na nivou balkanskih uhljeba koji se uvlače u gzcu svoji šefovima stranke. E Ameriko nisko padas
okoncao misiju na pijesak kakav mars kakve planete
a vazda sam im viko da stave zastitni obruc oko propelera ko na dronovima.Misle da mi bosanci samo civaru znamo popraviti.
Put u svemir najveća prevara ikad
Vjeronaučnici vam ne vjeruju, ali slijepo vjeruju u postojanje izmišljenih svjetova i bogova, bez i jednog dokaza! 😂😂😂😂😂
[email protected] u to vjerujem a u šta ti vjeruješ? Vjeruješ da je sve slučajno nastalo ovakav sklad na zemlji u svemiru ono slučajno? Hahhahaha....Bog je bio uvijek i oduvijek živi i vječni. I sve je stvorio tako je. Ni ovaj mobitel na kome tipkaš gluposti nije sam nastao neko ga je stvorio. A eto naveo sam ti više primjera a ti opet ne vjeruješ svojim očima iako to vidiš. I ne postoji više Bogova Bog je jedan. Ko hoce nek vjeruje ko nece nek ne vjeruje.
Pa, ako je sve stvoreno, ko je onda Boga stvorio!? Eto, sigurno postoji neki entitet, koji je tu od minus T beskonacno i nije mogo sebi bolju zabavu stvorit, sem da gleda ko ce sta zajebati, da bi ga u paklu rostiljo, jos i jos zaposlio Sotonu da okrece razanj, nije skonto motor od brisaca.
Dok se Gaza rusi ,dok se djeca ubijaju ni kriva ni duzna ,pa sta je vise bitno...Jadni ste....
mene samo zanima ako je sam kako i sta ga slika
Svaka cast, januar jos nije prosao, a imamo najdebilniji komentar 2024. Pa, pise ti u clanku, samo procitas i dobijes odgovor!
A koja je svrha propelera ako je bez tezinsko stanje
kakvo bestezinsko stanje. gravitacija haman kao na zemlji.
A, ima i atmosferu, sto je najbitnije za uzgon.
Nema vise snimaka iz Nevade, koje niko nikada nece moci provjeriti? Isto kao i slijetanje na Mjesec. Sletjeli Ameri na Mjesec sa ljudskom posadom jos 1969.g., a danas ne mogu ni bespilotnu letjelicu alunirati kako treba, a kamoli ljude. Nisam ravnozemljas, ali sto je previse, previse je