Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je desno \"uho\" uvo 4 mimimetra duze od lijevog. Koristio sam kalibriran \"nonius\" subler. Ne umem da plesem, jel ima neka voljna plesacica da me nauci korake...
@realac U potpisu stoji Sarajevo-X.com dakle oni su autori vijesti. A oni su ZUTA STAMPA, koja \"samo\" prenosi vijesti slicnih sebi. Tu nema ni zrno nauke, samo GLUPOSTI. Sva ljudska lica su simetricna, ALI nema nijednog potpuno simetricnog. Ako imas priliku, otidji negdje u drustvo profesionalnih plesaca, pa ces se UVJERITI da nisu posebno privlacniji (simetricniji) od drugih ljudi. Sto znaci da ova \"teorija\" jeste samo jedan hipoteza i nista vise. Nicim nije dokazana ni ti se moze dokazati. To je samo jedna vrsta IDEOLOGIJE koja jako dobro odgovara zutoj stampi, jer sve njihove vijesti su ovakvog ili slicnog \"naucnog\" kvaliteta. A naucnici nisu uvijek u pravu, takva tvrdnja se lako pobija. Kada je otkriveno prije par stotina godina da svjetlost ima brzinu od 300.000 km u sec, naucnici su \"izmislii\" ETER u kojem se treba svjetlost da krece kao talas (na primjer vode). U to se vjerovalo sve do prje 100 godina , kada je eksperimentima DOKAZANO da eter ne postoji.
Kakve veze sa-x ima s ovim, oni samo prenijeli vijest. Ako vam nije jasan neki naučni rad, ne morate pljuvati po njemu. X puta se desilo da su naučnici tvrdili jedno, a ljudi ih ismijavali, a vremenom se dokazalo da su naučnici bili 100% u pravu i time dokazali prvobitnu ljudsku glupost, baš kao što ste i vi sada, glupi.
S-E-R-E-M---SE---J-A---N-A---O-V-U---N-A-U-K-U --I---N-A---V-A-S---P-O-R-T-A-L-!!!!
Ako vjerujete u ovo, izmjerite svoj mozak hehehehhehe
kake veze ovo ima sa naukom?
nema nikakve veze, vise mi i sa-x pocinje ic na zivce.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa los ste plesac,izmjerite svoj ku6ac