Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.9 TDI (sve crveno) je vrhunac čovječanstva . zapamtite
Ovo ko vjeruje ili je totalni idiot ili ispranog mozga,Cassini je vec 12.godina u misiji bez ikakvih problema da ga bar ne pogodi neki svemirski kamencic kojih ima na milijarde i milijarde u svemiru.Danas ljudska tehnologija nije u stanju da napravi bateriju za mobilni telefon da izdrzi duze od jednog dana a Cassini siba svemirom sa svim napajanjem koje ima bez problema hahahaha...... samo jos da dodam fino su nacrtali ove crteze gore.Mislite svojom glavom a ne satanistickim NASA mozgom.
NASA je zaduzena za svemir, a mi smo za zemlju.
BiH gradjani su nesto najnekulturnije u Univerzumu. Obozava se smece, oneciscenje prirode, rasumljavanje, zagadjivanje vodotokova, ... Stanista bez reda, razbacana, divlja, ... BiH gradjani su parazit BiH.
Al Shidi gradi hotel bez kanalizacije na samom izvorištu Bačevo u vodozaštitnoj zoni i pušta vam govna u bunare sa dvjesto metara razdaljine, a ovi kreteni se brinu o potebcijalnom životu u svemiru da ga ne ugroze. Pa kad bi Arapi svugdje ponašali ko u Sarajevu sigurno je da bi i na zmelji ubrzo nestalo života. Zamislite da se vi arapskim domaćinima pokenjate svaki dan u bunar. Zato neka brate vanzemljakog života, more zatrebat ! Prošetajte ALejom !
Ova nasa što može s**ti ne može niko, "potencijalni život". Mogli ste tamo gdje živimo brinuti o zagađivanju.
Nije NASA zaduzena da se brine o zagadjivanju Zemlje...