Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radi se o diobi celije a ne celija - i to u ovisnosti od (manje-vise) poznate etiologije i milion POZNATIH faktora koji jednu celiju iz benignog statusa 100% transformisu u ,,samo\'\' jednu malignu i obratno.
jaoj naucnika i go..na - LOL - ,,samo 1 KANCERO-GENA celija MOZE izazvati - RAK ! U PM !! a koliko ih bi to trebalo biti? 100tinjak? aaaaa........ njihova se nauka zasniva na spermicima - od x i y njih samo 1 je plodonosan - hu jebote ! ,tek sad\' skontah da je i spermic muskoga roda i caaaak od 1 000 000 000 njih 1 il ni 1 je citav ;-) cuj ,,samo jedna celija uzrokuje rak\'\' - sa naucne točke gledišća mor bit bine a mor bit i ne bine..... koji zesci retardi. ludi naucnici.