Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma lik nije ni u šta upućen, ovo je katastrofa
Bitno je da ti jesi i da krojis misljenje na osnovu onoga sto mediji objavljuju !
nek si ti upucena
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Kako je ova vijest,da prostiš,završila u kategoriji nauka?
Ljudi, šta ćemo sad? Kako bez ove stranice, koju smo svi posjećivali redovno i crpili podatke za naša uvažena mišljenja i komentare? Kako bez stranice koja nam je bila i otac i mati ekologije? Kako bez stranice koju ovaj dušman ugasi, a ne upita se kako će sad prosvijećene mase?
Ma najbolje tek dolazi. Neka im je on predsjednik. Ujedace oni same sebe za guzicu i Obamu od blata pravit. Samo naprijed Trumpe. Izazovi i 3. svjetski nek sipaju nuklearke da nestanemo s ove planete svi redom. Cim tebe rusi i cetalji podrzavaju nisi covjek nikako hahaha.
Bacio Trump malo koske da besposleni glođu između sebe, kad već nemaju pametnijeg posla.
Ovaj covjek ima atomsku bombu.
Dame I gospodo, novinari klixa. Uvijek kada dođe novi predsjednik briše se stranica. I kada je Obama postao predsjednik, Busheva stranica se obrisala
Sluzbeno vam je ispran mozak preko mainstream medija... https://www.youtube.com/watch?v=B2ajh5hRDv0
vjerovatno ima neki razlog
Svaka cast, dosta je vise ove suplje price o tome kako smo mi uzroci zagrijavanja. Da je tako temperature bi bile najvise u historiji, a ne sasvim ocekivane ako uzmemo uobzir prirodni ciklus planete.....
http://poslovnisvijet.ba/video-prava-prica-o-trumpovom-bogatstvu/
Haj ziv bio dodzi, skini ovog Konakovica samo prica o nepotizmu a on sve svoje dovede na radna mjesta, mislim difovce jarane kumove plizz!
trumpo americki hitler
Ovaj covjek je jaaako opasan. Ovi dosadasnji predsjednici su predstavljali "opasnost" za druge zemlje dok je ovaj najopasniji za svoju. A to nikako ne valja.
A sta je to uradio pa ga ti opasnim smatras? Prvi americki predsjednik ikada ciju kampanju nisu finansirale banke, arapi ili neko od ostalih krimosa danasnjice.....
@MulanLabe evo samo jedna: pa sto ne objavi svoje poresko stanje?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovaj tacno radi sta mu vlada iz sjene (elita) govori i srcano na sebe navlaci epitet dvorske lude jer lik uziva u rijalitima samo nek je na tv...s druge strane elita amerikanci imaju opravdanje za sve paradokse i belaje koje ce ovaj klaun uraditi...ko biva oni to ne zele ali njihov ludi predsjednik to radi... holivud se preselio u javnu kucu...pardon bijelu kucu.
Sve sto nije 2+2=5njega ne interesuje