Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce naci trinajsti mjesec ko ce onda cekat novu godinu jos mjesec
Nadam se da ce napraviti pravoslavnu koloniju na mjesecu i sve ih poslati gore ali u jednom pravcu.
Necete vi nikada stici Amere koliko god pokusavali, vi mozete biti sila ali da zapostavite narod kao sto ste i bili, a 1969.god Ameri vec poceli hodati po mjesecu.
Mustafa ti vjerujes u to?u tom periodu nas-in recunar je imao oko 10 mb rama a posto se nije moglo rucno upravljati,racunari su bili neophodni za takve stvari.Bez tacnih podataka mogli su otici u jednom pravcu i da se nikad vise nevrate.Svi oni koji su navodno bili gore umrli su nerazjasnjenom smrcu....sve imas na internetu pa cak i animak americkih istrazivanja na youtube.U tom periodu su javnost mogli obmanuti filmskim efektima ali danas ne.Danas su racunari mnooogoo jaci pa ipak.....
SSSR - 4. oktobar 1957. godine prvi vestacki satelit u svemitu SSSR - 3. novembar 1957. godine prvi zivi organizam u svemiru, pas po imenu Lajka SSSR - 12. april 1961. godine Jurij Gagarn postaje prvi covek koji je otputovao u svemir Osam godina kasnije 16. jula 1969. godine amerikanci uspevaju donekle da izvade situaciju i organizuju u velikoj meri i dan danas sumnjivo sletanje na mesec. Trenutno je americki kosmicki program u stanju mirovanja (standby) i amerikanci koriste ruske motore RD-180 za rakete Atlas V. Upravo aktuelna kriza oko Ukrajine dovela je u pitanje dalju isporuku pomenutih motora od strane ROSCOSMOS-a cime bi amerika ostala potpuno paralisana bez dostupnog izlaza u svemir. http://lat.ruskarec.ru/science/2013/09/06/amerikanci_mogu_da_ostanu_bez_ruskih_raketnih_motora_24703.html Pre nego sto nastavis da lupetas malo se informisi....danas su informacije dostupnije nego ikad i za neznanje nema izgovora osim lenjosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prije će Rusi istražiti cijeli mjesec nego što će BiH ući u EU :)
Амери су тамо били први. То им се не може оспорити! https://www.youtube.com/watch?v=4NAM3rIBG5k&feature=kp
Sta spremni, vec raspisali referendum o pripajanju Rusiji.
Ma taj referendum je prosao. Mjesec je vec prisvojen Rusiji, Mi kasnimo za mjesecom 2 dana pa nam kasno informacije stizu :)