Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa krmojebu iz Laktasa sad imas sansku da pokazes koliko ti je stalo do brace rusa pa im odi sa svojim Elikopterom i pogledaj o kakvoj je rupi kvar a mozda pomogne i pjesma: Nemoze nam niko nista.
mirkometeoritom
mislim da ste trebali predložiti GRAS-u da izvrši inspekciju s vama
Evo baš se lijepo vidi da je okrugla. Šta hoćete više od nas? Sve smo vam dali, treba teka...evo teka. Treba gumica...evo gumica. Šta još treba?
Ti bas volis da smaras ljude...
AhmedRizo1-- da se poklopite i da cutite, vi ste svoje rekli svih ovih godina, dajte mogucnost da neko drugi nesto drugacije kaze. I politicke stranke kazu da rade posteno za interes naroda i zna se koliko njih ima u strankama, zar cemo reci da svi oni lazu, ma neee, dje bi to oni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bice da su I Rusi zajedno sa NASAom, ESAom i jos svim drugim svemirskim agencijama, institutima, univerzitetima, istrazivackim tijelima, milionima fizicara, matematicara, i drugih naucnika iz svih domena u velikoj prevari. Ali nema brige, tu su TEPSIJASI, bez znanja i obrazovanja, sve ce oni to da raskrinkaju i da nas spase od... od vec necega... nemogu se jos dogovoriti cega... JUris TEPSIJASIII!!!
jo008--- e nek si nam rek'o pa makar sad sve tepsije iz kuce da izbacim, samo neznam gdje cu pitu pec', jebiga, valjda ce izmisliti neku okruglu tepsiju, pored svih tih naucnika. Samo se pitam, gdje si pokupio sve to obrazovanje sto si gore napisao, mora da si is'o u neku "specijalnu" skolu, ha, ha!
@RufusAnonimus https://www.youtube.com/watch?v=WmC72uxy4YU NOVO
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Zašto je srbska zastava okrenuta naopako?
😁😁👍