Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@molitva dobar ti taj vic - smjesan
po americkim procjenama sanse su mu 1:40,000 hiljada da nas udarim, stim sto ovaj nebi pobio cijelu ljudsku vrstu, al recimo ako padne u kinu, ode billion.
Molimo se Bogu, klanjajmo Allahu da ne udari u Zemlju.
Idi se ti mlatni pa se rijesi muka. Meni je lijepo na zemlji !!
mile ronhil u pravu si nemere to tako ye8em mu ljeljak
mlatni nas da se rijesimo muka
ovo je u potpunosti anti dejtonski cin, i pokazuje navijcki stav kosmosa prema bosnjackoj nacionalnoj politici. Srbi nece dopustiti da ikakav asteroid ugrozi planove razvoja i jacanja PC, i odrzat ce referendum po pitanju asteroida jer niko srbima nesmije nabijati osjecaj kolektivne krvice i potrebe za udarom asteroida
Za ovaj asteroid sam čitao prije 4-5 godina. Tada je pisalo da će udariti u zemlju vjerovatno 13. juna (ili jula; nisam siguran) 2029. godine i da taj dan dođe \"petak trinaesti\".
\"... neće koristit nuklerano naoružanje.\" Nije \"koristit\", nego \"koristiti\".
Znaci 2029 ode RS u phicku materinu......hehehe
e nece mene ovo stici...... ja se spakujem sa ženom i pravac Njemačka
da tako je prvo referendum pa onda nek udara kome god oce
ja sanjo sinoc kako asteroid udara u zemlju ocam\' ;) i sad se sj..ebaH kad procitaH
hahaha , samo vi rusi polako :D
Ma trebaju oni cuvati nuklearno oruzje za ratove na zemlji,steta ga upotrijebit na neki asteroid koji moze zbrisati cijelu ljudsku populaciju.... :(