Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
morel trazit vodu ko onaj spirit a?
Jel ovo sviju Vam ona iz filma Kil Bil. Trebala bi mi ovakva jedna, cuo sam da dobro pusi.
Eh moji drugovi samo da znate koliko treba pameti i vremena da se nesto slicno napravi :( iz iskustva govorim
Sa univerziteta u Tkoyu, ili, mozda, TOKYU...??
ha ha, ne zovu ovog robota bez razloga bezglavo pile.
evo naso sam sliku robota i da vam iskreno kazem, pravo lici na lucy liu. mislim da je odlicno uhvatio njenu strukturu tjela a posebno glave. :):):):):) evo link-a. http://www.nature.com/nsu/nsu_pf/040119/040119-1.html
A vjerovatno je za pokrete usta uzeo program uslovnog refleksa dojenja kod teleta.
Ja bolesnog profesora lakse bi mu bilo biti malo uljudan, sarmantan, duhovit i iskren i mogao bi imati 100 puta ljepse i to prave zene.
kupimo si robota da ne bude vise rabote ,jer kome robot rad ne boji se gladi,STARA CRNOGOSKA GUSLARSKAi DOKLE TI ROBOTE NE MOZES BEZ RABOTE DOTLE JA ROBOTE MOGU BEZ RABOTE!!!!
shake it baby :)
didy-ti ces da budes moja humana kurva. :)
ne lupetaj...
još malo pa će nas preuzeti roboti koji će tad biti normalni ljudi,a mi ce mo biti njihovi roboti!!!