Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pticama je najbolje. Ne trebaju vize, pasoše, lične karte, Corona test,lete gdje im volja.
Ptice su nadahnute od Allaha ne treba im GPS
jesu nadahnute za takve kao ti koji nema 2 ciste u glavi, pa mu je sve "fascinantno i od allah dodjeljeno" oni koji samo malo istraze shvate da ptice imaju metale u kljunu i vratu koji im omogucuju navigaciju prema magnetnom polju.. tj, imaju gps!
Kako bez prekida wtf
To znaci da je u prosjeku letjela 57 km/h ....
10 dana leta bez prestanka.
Čuj na kraju zaključka novinara hahaha
..borbeni avion podsjeca na nju, a ne obrnuto..;-)
A gledano ljudski naši političari imaju puno bolje navigacije - čim i malo zazviždi da bi moglo zagustiti oni zovu jedan drugog i riješe da se pravac vrati u smjeru u kojem oni žele :-) a ovaca za beee beee beee uvijek taman koliko treba :-)
I kaze: da sam pticaaaaa, iiiiiiii da imam krilaaaaaa
Ovo lici na Sljuku!
Ovo je Bog postigao a ne priroda...U ime Allaha milostivog samilosnog,stvoritelja nebesa i zemlje...
@gooUser1601444954 puna usta Allaha, a pamet tanka
@gooUser1601444954 Kuran 5:33-34 "Kazna za one koji protiv Allaha i Poslanika Njegova vojuju i koji nered na Zemlji čine jeste: da budu ubijeni, ili razapeti, ili da im se unakrst ruke i noge odsijeku ili da se iz zemlje prognaju.* To im je poniženje na ovome svijetu, a na onome svijetu čeka ih patnja velika, ali ne i za one koji se pokaju prije nego što ih se domognete! I znajte da Allah prašta i da je milostiv." Milostiv???
U naske, ridjobradi na vlasti 2 340 432 sahata, pa nikom ništa...
zsto se cudimo ? priroda je milion godina ispred nas .....
Bravo ptico!