Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je izgledalo 1999 kada su tomahavci putovali prema Srbiji.
Koji levati
Nije nijedan test neuspješan već čini rješenje bliže dodatnim saznanjem kako je neispravno.
Uvijek su se radila testiranja i uvijek je bilo neuspješnih pokušaja, samo što je to danas dostupno i možete iz svojih udobnih stolica gledati i palamuditi misleći da sve znate. Koliko je samo automobila uništeno ili se uništi, aviona i drugih skalamerija dok ne dobijemo finalni proizvod. Ali ne, naš čovjek sve zna i zato ništa ne poduzima, jer sve je to "damu pod bubrege".
Jest samo što su ovi prije 60 godina "bili na mjesecu", danas se ne mogu od zemlje odvojiti.. 😂
@Miles Dyson , Ne može to tako. A koliko je uništeno iz "najmnogoljudnijeg kantona"?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek koji je unistio zvuk benzinskog motora. Za respiratora ti trebalo.
sve znamo, je.. ti nas
Lik napravio konzervu sa ravnim linijama, satro neprobojna. Drugi lik uze kamen i rasu staklo na predstavljanju. Svaka mu cast za ideju komercijalizacije elektro vozila, ali i on prodaje damu pod bregebu.
Pa bolje im je da to reziraju u nekom studiju u holivudu, jeftinije je, uvjerljivije, a i uspjesnije
jbo majku ovaj baca pare bezveze