Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U jednoj rijeci "FANTASTICNO"
E moj sunete jadni, iskompleksirani, prosti, i kukavni, kako te nije stid uzimati takav nik. I jos tako lajati...
Niki ... pusi ..kurac Dzonu Obrazu .....e vec za jedan dan potvrda o primitku . Jadno
Ko su ljudi? Stvarno dobro izgleda...
uzas...
jo debila majko draga. misle da su otkrili ameriku. hahahaha. e glupani jedni
Imaju cvijeca i za $15. Parfemi im jesu skupi.
A kolko koshta samo jedan cvjet?
Dobro je da ima i ovakvih zajebancija...
waaaay overpriced. cuj za dva cvijeta $25.
Ovo je prava stvar. Niko nikoga ne tjera da koristi njihove usluge ali je prakticno i siguran sam da ce dobro zaraditi sa ovim , sto im stvarno i zelim jer su imali muda da pocnu nesto ovako. U evropi je ovo stari fazon koji isto dobro fercera. Nedavno je prodana slicna firma u Holandiji za € 225.000.000 Ja dobro ste procitali 225 miliona eura. e-bay je kupio marktplaats za ove pare. Vrijeme radi za njih i mogu samo napredovati. Naravno u normalnim uslovima ako im ko ne rokne bombu,reketi i slicno
nisam znao da amazon dostavlja u bih? Je'l to tacno? Ovi likovi izgleda da rade samo u BiH.
da. amazon naravno dostavlja direktno pred kucu. meni uvijek dodje u sanducic sve sto narucim, ili mi postar donese na vrata ako ne moze stati u sanducic.
da li ti amazon to dostavlja direktno pred kucu? nisam jos gledao cijene, ali mislim da je dobra ideja
ma glupost. zasto bi ja kupovao od njih kad mogu sa amazona duplo jeftinije, pouzdanije i brze? mozda zato sto su bosnjaci?!