Nauka
0

Prošle sedmice je počeo sa radom sajt e-Bezistan.com

Sarajevo-X
Prošle sedmice je počeo sa radom e-Bezistan.com, prvi bosansko-hercegovački internet bazar koji omogućuje ljudima širom svijeta da naručuju proizvode i usluge u Bosni i Hercegovini.

Pokretači sajta tvrde da je e-Bezistan.com prva web stranica ovakve vrste na kojoj posjetioci mogu kupiti po veoma povoljnim cijenama cvijeće, ručno rađen nakit, parfumeriju, kozmetiku, porodične pakete, i dječije paketiće za drage u Bosni i Hercegovini.

Dostava na svaki kućni prag u BiH je zagarantirana u roku od 72 sata. Plaćanje se vrši Visa, Mastercard, American Express ili Discovery karticama u Američkim dolarima, Kanadskim dolarima, eurima, Britanskim funtama, ili Japanskim jenima.

e-Bezistan.com je u vlasništvu američke firme e-Bezistan, LLC koja je regulisana američkim zakonima o internet komercu. e-Bezistan, LLC u partnerstvu sa američkim firmama najnaprednijim u svijetu interenet kupovine garantuje sigurnost svih ličnih podataka. U ponudi se trenutno nudi više stotina proizvoda kojima bi u veoma bliskoj budućnosti trebali biti dodani proizvodi elektronike i kućnih aparata i to po prodajnim cjenama jeftinijim od onih u radnjama u BiH.