Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odkud siriska ploca sa njihovim pismom pronadjena u turskoj u britanskom muzeju?...zasto se konacno ne vrate ukradena istoriska blaga pravim narodima?...sta bi ostalo britancima,njemcima i amerima kad bi vratili pokradeno?
@ziganteli Koji mi bili nepismeni?...srbi koji imaju najstarije pismo na svijetu su opismenili zapadni svijet...uostalom dok su srbi osnivali skole...zvali su ih resavske skole....englezi su tad zivjeli u plemenima i spaljivali zene.
@ApsolutnoRomanticno: HAHAHAHAHA :) Najstarije pismo na svijetu, HAHAHAHAHA :) Jbem ti mater jer si glup. Turci vam klozete donijeli u srbiju, konju maloumni.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
a ako on ne moze napraviti dijete, mozda ona sebi uzeti svalera?
Misliš roba? Vidiš da je ovo dokaz da si tada mogao kupiti osobu i sa njom orgijati čak i bez njenog/njegovog pristanka. Zakonom dopušteno maltretiranje, da ne kažem silovanje.
@Matja pa normalno da si mogao. i mogao si stoljecima poslije imati robove, to je historija covjecanstva. u usa je robovlasnistvo tek 1800te ukinuto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nepravda, zašto nije tretirana mogućnost da hairlija možda puca ćorcima
Covo napiso zeni "klinacti" :)
vidi bgt.. i tad se igrala sigurica :D
Meni ovo liči naćirilicu, a i rukopis je poznat, kao da je božo pisao 🤣🤣🤣🤣🤣
Jako napredno za period od prije 4500 godina...aonda dodju divljaci i sve restartuju... I dan danas... Talibani srusise kip Bude u planini, ISIL Palmyru a cete Vijecnicu i sve dokumente i knjige u njoj...
Najbolje je krenuti sa jednom, oženiti se sa finom, koja nije sumnjiva. Vele da pametni muškarci imaju jednu ženu. Stabiliziraš se u braku i onda udri po strani. Uzmeš od obe starne sve najbolje. Ima logike.
Valjalo je ukucat potpis u tim vremenima
Ne vjeruj zeni koja laze 😁😂
oklen zna da zena nije plodna ??????????? sto ne ropkinju ili roba ??? ccccccc
@ogledalce aaaa cuj tebe...da se nejo drzne pomislit da je alfa muzijak neplodan?moj komso vodao zenu od zg bl saraj.beograda dok se nije smilovao provjerit sebe 6 god.patnje za hanumu..kad kod njega upala 2 kutije antibiotika i hanuma trudna
@hazbinatorrrrrr znam ja tovar takvih muskaraca....radije ce zivjeti bez djece, zena hoda po doktorima a on ne bi otisao na pregled nema tih para..................necu dalje pricati
ma, i asirci su stavljali cvijet Srebrenice, Tursku zastavu i sliku Alije na profilnu stranicu!
kažu da su i tebe stavili na qurac pa ti probili mozak i od tad ne radi
PA STA PISE??? Kada znaju da je predbracni ugovor,vjerovatno znaju i sta pise !!!
25. stoljeću PRIJE Isusa... Šta kažu naši vrli vjernici iz svih tabora na ovu brojku??
Mojsije? Nije bio prije Isusa? Kakve ovo veze ima s religijom?
@ScoobyDoo Zar ne pričate da je zemlja nastala prije 2-3 hiljade godina? Adam i Eva, i te nebuloze. Kakav sad crni Mojsije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)