Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa, pametna , uspjesna, draga nasa Bosanka ❤️🇧🇦❤️⚜️❤️🇧🇦⚜️❤️🇧🇦⚜️
Nemojte me pogrešno shvatiti, ali prestanite lupati ljude u mozak sa ljudima koji su otišli vani prije 20g i nešto uspjeli. Sta bi bilo da smo svi otišli, da li bi bilo Bosne?
"Moram priznati da moja prava integracija u slovensko društvo počinje pohađanjem Prve gimnazije u Mariboru i odlaskom iz izbjegličkog centra." - kljuc uspjeha vani - integracija u novu sredinu. Puko prezivljavanje u getu izbjeglickog centra nikome nece donijeti srecu.
Bravo za nasu pametnu Zvornicanku. hvala Bogu pa ste na vrijeme otisli i mogla si iskoristiti sav svoj kapacitet, Koliko pametnih nije dobilo sansu i jednostavno potonulo!
Svaka cast!
Da je ostala u Bosni bila bi na birou ili bi radila u bingu za 200€..
PREŽIVJELA JE SRBE
Žrtva srpske agresije i genocida. Sretno i sve najbolje.
Svugdje po svijetu, naši biseri razasuti! Ima svih naroda, bivše yuge koji su zaista izvrsni Na svim poljima.
Da je ostala u Zvorniku ostala bi na srednjoj skoli.
Vidi kako je u Sloveniji lijepo
Svagdje možeš uspjeti, samo u BlH nemožeš izuzev ako si stranački uhljeb...
zivjela nauka...dole kupovine diploma za stranacke ulizice...