Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2:26: "Doista se Allah ne ustručava za primjer navesti mušicu ili nešto sićušnije od nje; oni koji vjeruju ta oni znaju da je to Istina od Gospo­dara njihova; a oni koji ne vjeruju govore: 'Šta to Allah hoće ovim primjerom?' Ovim On mnoge u zabludu stavlja, a mnoge na Pravi put upućuje, odnosno On u zabludu stavlja samo razvratnike!" /26/ "One što krše od Allaha prihvaćenu obavezu nakon njene ovjere, prekidaju ono što je Allah naredio da se održava i nered na Zemlji prave; To su gu­bitni­ci!"/27/ U Komentaru, s lancem prenosilaca od Ibn-Abba­sa, Ibn-Mes'uda i više ashaba, Es-Suddi kaže: Kada je Allah Uzvišeni naveo ova dva primjera, tjajet: "Oni su kao onaj što pot­pali vatru..." (2:17) te ajet: "Ili su slični onima koji za vri­jeme silnog pljuska..." (2:19), licemjeri su tada rekli: "Allah je daleko uzvišeniji i veći da bi navodio takve primjere!", da bi uskoro bio objavljen slijedeći ajet: "Doista se Allah ne ustručava za primjer navesti...", .... n Allahovo stvaranje, ... Svemoguci
i onda se tvoj bog probudi i ode u toalet
I onda dođe agnostik, ili ateista, ili master Joda poput tebe i misli da je sa svojom sumnjom u postojanje Boga najpametniji lik na kugli, i počne prosipati po klix-u komentare svojih uvjerenja, koji su naravno dvolični i licemjerni, uvrijedljivi... Ako toliko težiš ka nametanju onoga što misliš da je ispravno, na pogrešnom si site-u. Najbitnije u svemu je da Qaatil nije nikoga uvrijedio svojim postom. Ti si odmah napao. Ne valja to. Ako imaš sumnje, pitaj. Za sve postoji odgovor.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
gore nas ovi politicari isisavaju nego ovi komarci
mujo, istinu si rekao.
suti cu ce te...pa ces ici na informativne razgovore...moras reci da je to od boga davanje...samo da mi znati u kojeg to boga vjeruju ovi nasi politicari???
ima li ijedna vijest da se ne umijesaju neki religijski ili politicki razlozi u komentarima hehhe nismo dobri nikako majkemi krenem valjda od sebe :) :-P
Mi ih stvaramo i zglobove im vezujemo, a ako htjednemo, zamjenićemo ih njima sličnim. ko smo 'Mi' na koga se odnosi? kakve zglobove ?. I zar bog nije stvorio svijet u nekom odredjenom vremenskom periodu. Nisam znao da je bozansko stvaranje kontinuiran proces. U svakom slucaju, popravlja se pravo, prva ziva bica su mu bila bas losa, ova sad su malo bolja. Mi sve s mjerom stvaramo. opet 'Mi' ko su mi ? i koja je to 'mjera' ? ako sam vec u 'tami' kako kazes, kljucni razlog za to je sto mi nista od ovog nema smisla. Sta ovo sve znaci ??
vrhunac svega je da, nakon sto nas prvo ubale i isisu krv, nerijetko i zapisaju ... slicno ko put od predizborne kampanje do izbora ... politicari i komraci su jako slicni
ja ne kontam kako komarac pronađe uho u mraku da zuji pored njega . stvarno mi to nikad nije bilo jasno :D
poslat cu vam ja snimak sta radim ja kad komarac dodje na moju kozu. R.I.P.
Evo ovdje snimak kako se "pumpa" komarac :D http://www.youtube.com/watch?v=C8CKEBwPlY8 A evo ovdje pjesma o komarcu? :D
http://www.youtube.com/watch?v=3dx8aLDJrAY
....pa mora i komarac da živi......la'ko ću ja sa insektima,....mene ljudi brinu......????
dosadni su
imaju neki prugasti veći komarci, zeznuti su do bola, mene je jedan bocnuo na vrelu bosne, otok veličine klikera sam imao tri dana. treba da se zapraši grad nekim sredstvom protiv njih, dovoljno što nam vlast siše krv, ne trebaju i oni još.
Mamicu im bezobraznu.
...vazda to kazem ;)