Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po danu Sunce, a po noci Sunce(1)
...ili dva istovremena zalaska/izlaska sunca :)
Doći tamo i reći im "Sunca vam vaša kalajisana!" :D
"gdje se oko planete krecu dva sunca"??? da nije mozda obrnuto?
trese se sveta stolica...jos malo pa nestalo :)
Pa mi srbi nismo krivi što su nam naše vjerske poglavice previše glupave da bi naučile Oče Naš na aramejskom jeziku. Dozvoli mi da te podsjetim da čak ni u Rusiji nema vjerskih poglavica koje bi to znale. Čak ni u Grčkoj. Jel tako ?
ping 127.0.0.1
Kakve gluposti se valjaju.
Naseljena planeta koju nadje covjek, ebala je i dan kad je pronadjena!
Kasnite sa vijestima. Muslimani ovo vec 1400 godina znaju... "On je čovjeka od sasušene ilovače, kao što je grnčarija, stvorio, /14/ a džine od plamena vatre - /15/ pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?! /16/ Gospodara dva istoka i dva zapada - /17/ pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?! /18/ Pustio je dva mora da se dodiruju,/19/ između njih je pregrada i ona se ne miješaju - /20/ pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?! ...
srbi su porijeklom sa te planete...
Pa mi srbi nismo krivi što su nam naše vjerske poglavice previše glupave da bi naučile Oče Naš na aramejskom jeziku. Jel tako ?
Sunce oko planeta, ili planete oko sunca?
ne znaju ni ovi više šta da šupliraju, moraju valjda objavljivati nešto ponekad da im ne ukinu fond novčani...
...do 1533 godine sunce se okretalo oko zemlje...sve dok nikola kopernik nije izvrnuo stvar naglavačke...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čuj to