Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad pčele nestanu ubrzo ce i ljudi.
Neka se ukine chemtrails, pesticidi i ostala vjestacka gnojiva za hranu, neka se ukine gmo inzinjering i neka se prestanu proizvoditi nuklearna naoruzanja, ako mozes sta uraditi po pitanju i jednog, bujrum.
Pčela je previše prefinjeno biće da bi apsorbovala GMO podvalu.. Oni već godinama kubure sa nedostatkom pčela i bukvalno prevoze šleperima kolonije da bi oprašivali usjeve.. Sramota da u takvoj demokratiji nema dovoljno zainteresovanih da se pogleda istini u oči i da se imenuje pravi krivac.. Monsanto.
Znaci pcele u Bosni nisu desetkovane zbog vas idiota koji zivite u toj zemlji nego je za sve kriv Monsanto.
Tacno tako
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A kod nas polena po autima na sve strane...dosle pcele u izbjeglistvo :):)
Ovo je istrazivanje za Ameriku, i to samo USA nije za citav svijet.
Bez pcela nema oprasivanja, bez oprasivanja nema biljaka, bez biljaka nema zivotinja, a bez njih covjecanstvo ostaje bez izvora hrane. Slijedi glad, sto naravno dovodi do umiranja. Neupitne cinjenice. Problem izumiranja pcela je sve, ali nije mali. Nas opstanak, i to ne samo nas, ovisi o njima. Sto se tice samog izumiranja covjeka zbog "modernih cuda" jos jedna neupitna cinjenica; zivotni vijek covjeka se produzio, vec kod sljedece generacije biti ce jos duzi.
Oprasuju i drugi insekti ne samo pcele. Npr. bumbari, leptiri, ose,... Pored insekata oprasuju i puzevi, slijepi misevi, vjetar, zivotinje. Procitaj malo biologiju. Naravno, pcele zauzimaju znacajan udio u oprasivanju i bez njih je opstanak ljudi u sadasnjem broju na planeti gotovo nemoguc.
Sad ce kod nas poskupit: struja, voda, gorivo, pa cak i med na osnovu ove vijesti :) Valja nam pratiti trendove :D
prvi znak da smo i mi odbrojali svoje ;)
zinger, zzz,zzz
Pogledajte samo kako zaprasuju nebo.I mi cemo za pcelama.
Ja sam gledao kakosu neki tzv. naucnici po meni retardi napravili robotske pcele koje se pune na solarnu energiju i kada blizu te robot pcele dodje ova prava ova roobtska izbaci neki prah i ubije ovu prirodnu pcelu.Mozete zamisliti koji su to mentalni slucajevi izmisli to je za sjest i plakat
Koji si ti mentalni slučaj ni sam ne znaš ''robotske solarne pčele ubojice" stvarno ?
kakvi pudinzi (dr.otker), kolaci (jami), nista bez starog dobro meda, cojk pojede njega kasiku i odmah mu dovoljno jos je prirodan i zdrav "secer"
pćele su veoma važan lanac u prirodi......da nije pćela dosta biljaka,voća i povrća bi izumrlo.....
Haj ne rise vise,naucnici humanoide uzgaja u labosima i pcele problem za 10 godina ces ih preko amazona narucivati.
Ubise nas masoni :(
Lajk :)
... monsanto!
Isus Krist !
isa a.s.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da su Amerikanci pčelari neobaviješteni zašto prijeti pomor pčela i na kraju njihov nestanak. Krivci su GMO kulture i njihovi pesticidi. http://flick.rs/2013/05/14/gmo-kulture-njihovi-pesticidi-unistavaju-pcele/
Provaljivas se, GMO i pesticidi nikako nemogu u istoj recenici bit! GMO su izmislili da se nemoraju koristit pesticidi.
gmo je gori od pesticida, monsanto potrova dunjaluk silent milfaro moja, ko obrađuje tvoju brazdu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Proslost pripada dinosaurusima Sadasnjost ljudima A buducnost insektima