Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma top!! Bolje potrositi milijarde da bi donio saku pjeska sa marsa nego nahraniti gladne. Iduci put ce uloziti 500 milijardi kako bi uspjeli uzeti uzorke 30 cm ispod povrsine marsa. Zastooo? vidjeli ste da gore nema zivota idi dalje koji ce ti djavo uzorak. Kazu prije bilo vode, ok neka je jel ima sad? nema. Idi dalje trazi gdje ima mani se marsa i suplje.
I najjaca stvar kad posalju novi satelit kazu da nista nije onako kako se do tada mislilo da jeste haha. Tako ce za 50 godina kad opet novi satelit ode sve biti novo a ne onako kako smo sada mislili. A ljudi nobelove nagrade uzimaju za to. Nitko izgleda ne konta da isto zna taj nobelovac kao i svako od nas kada je u pitanju tacka u svemiru udaljena 500 svjetlosnih godina. Treba znat napisati rad o tacki i to je to.