Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_"Izgleda nevjerovatno da životni oblik ne evoluira više od dvije milijarde godina, skoro pola životnog vijeka planete Zemlje. Imajući u vidu da je evolucija činjenica, ovo moramo nekako objasniti", rekao je William Schopf sa Univerziteta u Californiji." Sad će sigurno evoluirati. Trebala je bliski susret sa ljudima. Ko zna šta će se sve dogoditi prilikom asimilacije? Čovjek je taj koji sve uništava!
Ključni dokaz za to je slika Feđe K. stara 2 mil. godina. Otkud oni znaju kakva je bakterija bila prije 2 mil. godina? Zar nisu čuli da se evolucija bazira na adaptacijama organizma na promjene sredine. Ako se neka sredina nije mijenjala 2 mil. godina ni život neće mada sumnjam da je nešto ostalo isto 2 mil. godina.
Znaju odnosno mogu odrediti koliko je stara po fosilima u kojima su pronadjene, citaj clanak i imaj otvoren razum, hebo te patak, da te hebo lol
Da nije možda zato jer čovjek nije nastao od majmuna.
Zašto bakterija ne putuje autobusom? Zato što ima samo jednu stanicu.
Pa logično da okolina i uslovi u biti pokreću evoluciju, ko što Einstein reče, ne možeš očekivati promjenu ako je nešto konstantno.
nemoj te boga vam vise oko bakterija... i onako pravite bolescine kad kod otkrijete neku bakteriju
Iz Enciklopedije Prirodnih Znanosti: "Bakterija je šejtan baja, koja živi u havi i ako uđe u insana i ufati fursata, ne odeš li hećimu, za heftu dana ne gine ti dženaza."
Hahahahaha, jako dobar opis....
tako bi to bilo na narodnom jeziku bosanskih muslimana znamo ba
Ona me neodolijivo podsjeca na politicku situaciju u BiH... Sto li?
Ko nasi politicari, vec preko 20 godina na vlasti, nikako da evoluiraju, ostali su nezasiti žohari koji se hrane novcem od hajvana koji za njih glasaju
nije samo politicari ... nego NAROD! NAROD treba da evulira ...kad NAROD evulira i politicari ce! Ako se ne varam, jos uvijek NAROD bira politicara, odnosno vlast. Krenu druze evulirat ... :) Ovde se jos uvijek zivi kao da je tek 15 dana poslje rata!