Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se ovi crteži uzimaju kao činjenično stanje? Možda su ljudi koji su tada živjeli na tim prostorima željeli da žive u takvoj prirodnoj okolini, a ne u pustinjskoj u kojoj su možda živjeli. I te svoje želje, da ne kažem snove stavili na papir...pardon na kamen. Zašto da ne?
Strahinja Litijčić držao tržne centre u Sahari
Da nisu bile klimaCke promjene radi termoelektrana ne bi se pojavila sahara kao pustinja
Ovo je garant neki potomak Srba ili Hrvata, nema drugog objašnjenja.
je li tama postojao pojam "globalno zagrijavanje"?Pitam za jarana.
Pojma covjecanstvo nema.
Poslanik a.s. je nagovijestio da sudnji dan neće doći dok arapski poluotok ne zazeleni. A teško da će zazeleniti samo on, a da ne zazeleni i Sahara.
Kojeg datuma, zna li se sta?
Poslanik je rekao da neće nastupiti sudnji dan dok se Arapski pokuotok PONOVO ne zazeleni. Naglasak je na "ponovo" jer ko je to i kako u njegovo vrijeme znao da je Arabija nekada bila zelene. Evo tek sad stižu naučni dokazi za ono što je Poslanik spominjao.