Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostavka je majka svih zajeba
Dosli Anunnaki i napravili nas.
Imaju evo fosfora koliko hoće,što ne naprave novi život.
Pa eto strucnjaci napravite vi zivot...Imate sve sto treba po vasoj prici..
Nemaju ono najbitnije, vrijeme, milione godina.
Satanisticka nauka. Sve moze samo postojanje Boga ne moze
Vjera u Boga nastala je kao potreba da se odgovori na pitanja na koja nemamo odgovor sto ne znaci da Bog postoji.
Ovo da je u Bosni izjavljeno, puno je :D
Nova istrazivanja i nove teorije.... Interesantno koliko se vremena na ovako nesto potrosi, a nista na rjesavanje danasnjih problema covjecanstva...
Eno kod mene udario grom izađe Bakir iz njive...
Sve moguće opcije oko nastanka života na zemlji će te potrošiti i na kraju priznati da je čovjeka stvotio Bog i dao mu život da živi na Zemlji koju je također stvorio kao i svemir, a onda da postoji i ahiret itd.itd... ali, mislim da će tada već biti kasno,..! Je vi više vjerujete čovjeku koji se zvao Darvin nego Bogu, .. !
Znao sam da je neko udaranje bilo u pitanju.
A otkud grom?
Jesi li ikad priblizio prst provodljivom materijalu, pa izleti varnica ili ti ga elektricitet. Eh sad, zamisli oblake i staticni elektricitet koji se nakuplja tu pa cap carap izleti varnica u drugi oblak ili ti ga na povrsinu zemlje... Jesi li skontao sad sta je ?
Jest al u ku. . Cu
O boze,ako te ima,sacuvaj me od glupih naucnika,koruptovanih politicara,dzamijskih i crkvenih pacova i ostale gamadi koja nas unistava psihicki i fizicki.
Big bang teorija
sto nema zivota onda na jupiteru i na HAT-P-11b planeti joj joj ovi iz yaleta nemaju pojma. De nek neko nase srtrucnjake iz Travnika digne da rijese ovo
Ne, bila su dva groma jedan muski jedan zenski i napravili novi grom i eto tako je nastao zivot he he bas komicno. Pa u Boga mozda i ne bi vjerovao da nisam shvatio/iskusio da ljudska iracionalnost i univerzum nemaju kraja. Da bi postojala tolika iracionalnost neko je prosto morao kreirati. Jer ako napr posmatras neki banalan proizvod kao recimo mlijeko vidis bijelo je a tebi neko govori ne crno je i ubjedjen je 101% da je crno, hoces li onda vise vjerovati kreacionizmu ili evoluciji?
Vjera "je stanje duha koje navodi ljude da vjeruju u nešto - nije važno u što - u potpunom odsustvu dodatnih dokaza. Da postoje dobri potkrepljujući dokazi, vjera bi bila suvišna, jer bi nam dokazi bili dovoljni
Ja samo znam da je grom ubio mog komšiju Hasana
Iz njega je uzeo život, a fosforu dao.
Ipak je to Bog stvorio