Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno ih Sarajevo, pogotovo nargila barovi...
Ja ipak mislim da je to bilo prije 407.643 godine plus minus 200.000 godina...
drugi opet kazu da su prije 409 hiljada godina?? sta je sad tacno?
U Bosni većina čak i ne zna šta je "naučna teorija". Teško je naučiti nove naučne koncepte, posebno kada su u sukobu sa nečijom religijom. Teorija evolucije je temelj biologije i jedan je od najpouzdanijih naučnih modela, zasnovan na 200 godina naučnih studija u raznim oblastima kao što su anatomija, molekularna biologija, bioinformatika, biogeografija, fosili i direktno posmatranje. To nije labava ideja iz 1800-ih, ona je potvrđena najnovijim naučnim metodama.
Ovaj mi Licht na one iz kruga 99
Sjecam se toga vremena...odvojili de ko rs😁😁
Šipak studija, sve glupe naučne teorije i to u 21. vijeku samo da zaluđuju naivni narod....
Ovo je Dodikova cerga.
E danas da vide ove "moderne" odvojili bi se od zivota
Ponovo su se spojili kada su napali Palestinu 2023.
Gledaj ovog na slici, k'o da su po njemu štancali balkanske političare...
Dodjite u Bosnu,pa da se uvjerite da se još nisu odvojili od nas.Glavna pećina im je u Laktasima,pravo arheološko nalazište.Jos po zidovima crtaju.Ljude,konje,sunce..
neki se jos nisu odvojili
Blago njima.
Ja sam baš slušao jedno predavanje, gdje je voditelj postavio pitanje dali si može klonirati neandertalac i kakav bi mu bio život među HS. U kratkim crtama kaže, da bi mu se život slično odvijoa kao HS možda ne bi bio nešto intelegentan kao HS ali nebi imao ogroman hedikep, jer bi se mogao normalno pariti sa HS. Jer i neandertalac spada u ljudsku vrstu i da svaki europljanin ima min. 2% tog gena.
Hahahaahahahhaahhaahahahahah