Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocekivano reko bi se..
Nagrada za doprinos najvećem genocidu u istoriji čovječanstva, bravo majstori!
Volio bih samo zbog ovakvih negativnih komentara da ovi nisu smislili ove vakcine pa da vidimo sta bi se do danas i nadalje desavalo ! Ali smislili su, mi smo ih dobili i ne mozemo vidjeti drugu realnost ! Ja im svakako zahvaljujem sto su ovu pandemiju zaustavili !
Nobelova nagrada? Posle dodjeljivanja nagrade Peter Handke,ova nagrada je beznačajna i besmislena.
Meni je samo jedno impresivno. U ovakvo nakaradno vrijeme vjestackih ratova, politickih kriza, lgbtiq glupana, zelenih budala sto se bacaju pod auta zarad zastite okoline, ima jos uvijek ovaca medju nama koji misle da se korona dogodila slucajno i da su vakcine napravljene sa humanim ciljem. Kakav idiot samo moras biti. I porediti nas koji imamo vlastiti razum sa ravnozemljasima je besmisleno. Itekako znam da je zemlja okrugla i itekako znam da je covid experiment koji ce se nazalost ponoviti.
Dokazano da je miokarditis povezan sa cjepivom mRNA.
Ni sami nisu primili vakcinu,možda samo placebo.
Za nevjerovat!!! Svašta
Ovo providnije od snimka nedavnog slijetanja indijske letjelice na mjesec.
Koji cirkus
Nisam ,,onaj,,....al ovog bi je...o iz zahvalnosti sto nas spasi a bio je zadnji cas...a najbolje da nas ne ,,spasaju,, na ovakve nacine....
kakva nobelova nagrada? ovi čipovi što su stavili u vakcinu me žuljaju oko vrata već pola godine. kad će updejt?
Stvarno nema smisla, cekamo vec toliko dugo da azuriraju cip sa novim mogucnostima
MikiRubiroza Evo ti link do neobrazovanih, glupih, krezavih, kovidiota, informiši se i ne zaboravi da se pelcuješ, budi odgovoran, misli na druge! https://dokumentarac.hr/category/cijepljenje/lijecnici-i-znanstvenici-progovaraju/
Balkanci se kopricaju ...lol
https://community.covidvaccineinjuries.com/compilation-peer-reviewed-medical-papers-of-covid-vaccine-injuries/
šta da kažem nego .. Čestitke. Svaka čast. Hvala čitavoj ekipi na sudjelovanju. Hvala mama, hvala tata... Hvala mojoj ljepšoj polovici. Ne bih uspio bez tebe. I najviše hvala vama pubiko jer bez vas ovo ne bih postigao.