Kontroverzni poremećaji
0
Ne postoji lijenost, već usporenost tempa
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam lijen nego bolestan,hoću doooktooora
i ja sam skroz usporen od ljenosti. kad se ono dijeli socijala. ziiijeeev.
- Sine, sto sebi ne nadjes kakav posao. Po cijeli dan samo lezis i gledas TV. Ne mogu te ja cijeli zivot izdrzavati. - Kako mozes traziti od mene da radim kad sam bolestan. - A sta ti je, sine. - Imam problem usporenog tempa. Evo oci mi se vec sklapaju...uaaaa...njam, njam...hrrrrkkkkk
od mazohizma :)
ja stalno citam gluposti na Sa-X. od koje bolesti ja patim?
sta rekose dobro mi zivi ostadosmo
Zasto je nebo plavo? - Zato sto nije zeleno! ;))) stalno nesto istrazuju i valjaju gluposti. Pa valjda nas sve ove osobine upravo i cine razlicitim. Pa zar trebamo da budemo svi isti????
zeljoooooooooooooooooo zeljooooooooooooooooooooooooo zeljoooooooooooooo