Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ću ovo podržati čim mi oni daju objašnjenje zašto je ovo potrebno i šta smo to dobili sa ovim. Mislim trenutno ima i ženskih i muških i životinja i ljudi ne vidim poentu ovog istraživanja.
Pa procitaaaj
Pročitao sam evo opet i opet ne vidim poentu ovog istraživanja. Kao da kažeš naučnici su uspjeli dobiti kisik iz vode što daje mogućnost da udišemo vazduh dobijen tim putem. Ako je u pitanju mjesec ili Mars ok al ovdje wtf. I kako ih nije stid objaviti ovo tačno na 8. mart.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta god radili samo ih ne jedite
žene na aparatima. Sretan 9. Mart
Ovi LGTB su uporni ko Dodik u negiranju genocida
Ovi naučnici svi teski psihopate.... Zamisli na sta oni gube vrijeme. Kaze nema lijeka za rak,za AIDS nije da nema nego ne isplati se izliječiti ljude. Mafija
Eto moje žene tacno na 8 mart vam nagovjeste da vise nećete biti potrebne
Joj kad im krenemo sovat dva oca 🤣
Treba slaviti napretke u medicini, a ne govoriti protiv. Sve dok se radi na stvaranju i unapređivanju svih životnih oblika, dobro je. Danas uz pomoć matičnih ćelija liječimo bolesti za koje se do skoro mislilo da uopšte nemaju lijeka.
Ovo se desi kada iz nauke istrgnete etiku!!!
joj ne gey miki maus
joj ne gey miki maus
Biće dan žena svima. Radi se na jednospolnosti ljudske populacije.
Zeno Muz nam je trudan Hahahahaha koji cirkus
Super vijest za LGBT populaciju . Kuda plovi ovaj brod.
ajmo klixaši: gej lobi, sudnji dan, tobejarabi, u svoja 4 zida, itd itd itd : ))
druze na smrtnom krevetu će ti biti probuđenje al tad će ti biti prekasno i onda stajanje pred gospodara gdje ce ti biti malo 2 oka za plakati
nasta se resursi koriste, svakim danom sve vise putina podrzavam
problem je u tome što bi i putin to radio da ima para i poluga a njegovi saveznici kinezi već to rade desetljecima
Meni ce opet biti bolje po starinskom......sa milfurama. A ko hoce da bude moderan onda mu je ovo bolje.