Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala što ste nam javili na vrijeme!
@CheshireCat Ćao draga She :) Nismo se čule dugo i primijetih da te nema tamo, jer uđem s vremena na vrijeme da vidim ima li te.. Pa kod mene je saturn nezgodno smješten, pa je mnogo toga usporeno i na poček, ali uz malo sreće i zdravlja izdržaću ga, osim ako ovi belajsuzi ne potpale novi plamen zla.. Plaše me iskreno..
Možda, ali bez ljudi:" Tokom svog govora na uglednom Oxfordu Stephen Hawking je objavio dramatično upozorenje. Rekao je kako čovječanstvo neće preživjeti još hiljadu godina na Zemlji te da trebamo pronaći novi planet na kojem bi život bio moguć, piše Independent."
novu planetu!!! ne novi planet... ko je tebe ucio bosanski?
Taman kad BiH u EU udje.
Jedva cekam i to da vidim! 😂😂😂😂😂😂😂
maltene prekosutra....
DoDick najavio referendum
evo i ja predvidjam za 500 miliona godina da ce se pojaviti jos jedna planeta zemlja,zivi bili pa vidjeli 😀😀
250 mill. godina koji idioti pa ova planeta nece postojati vise od 250 godina a ne mili. godina
i sve da bude srpska zemlja!
Znaci imamo jos vremena
i oni pare ubijaju nizasto ,zivi bili pa vidjeli!!!
Hahahaha, super naučnici! :))) Za 250 miliona godina? Ko će pobiti ovu njihovu tezu? Ko će se uvjeriti da će to biti tako za 250 miliona godina :))))
Vidim, spavalo se na geografiji kad su se ucile tektonske ploce.
Treba Covicu,Dodi i Baketu rezervisat po jedan manji otok
Ja kako znam sjeverna i juzna amerika su vec spojene
Koji ce mi to doživljaj biti ee
jebemliga da i to vidim..
Hahaha 250 miliona godina, nisu brojali na prste