Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ejs..vi nešto novo rekli...kad je Sir Arhtur C.Klarke opisao život na Europi u Odiseji...auuu prije nego ste se spustili na mjesec :-D
Nema pi*ke da ima života!
Ne postoji tema da primitivni mozgovi vec u 4. komentaru se ne presaltaju na ustace/cetnike/balije, politiku, usrane stranke :/ Dok je takvog mentaliteta nema krize za politicare, samo ne znam cemu se vi u zivotu nadate :)
Premocna vijest :) nadam se da ce NASA nastaviti sa radom, bilo bi pre dobro ako bi stvarno bilo zivota na tom mjesecu :D
ma gore su srbi napravili nebesku civilizaciju
Daj molim te. Draga NASA pišem iz Bosne i Hercegovine. Poslije Marsa ima onaj jedan obruč, zovu ga i pojasom asteroida čini mi se, e odmah iza toga su sve ostale planete, gasovite planete. Prvi je crveni div, veličanstveni Jupiter. Duša draga on je skupio 63 satelita oko sebe koji haotično kruže, gore dolje. I OD SVEGA TOGA DA JEDAN JEDINI IMA VODU, DAJ MOLIM TE.
Ima garant neki ajet i za ovo.
Ima li na toj Europi svako vece na tv ona nakarada Lud zbunjen normalan ako nema hitno lansirat Fazlinovica
ima bakir i dodik po pola jupitera samo nemojtebovo nikom pricat
Ma svakako ce oni to napraviti samo da na Zemlji pronadu adekvatnu scenografiju.
i ja vjerujem da vi niste normalni, hocete i na jupiter slati ljude?