Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De te vi proracunajte malo bolje da nas ne bi zvivznula ovdje, tamann sam se zaposlio
Samo da nas ne profula. Uplatio sam u Remiju da će nas pogoti. Dobra kvota pravo.
TO JE TAJ NIBIRU ! O tome se radi cijelo vrijeme ! Sad svi vidimo da je istina da današnja nauka samo potvrđuje ono što su drevne civilizacije davno znale i predskazale. Evo ti, uvjerio si se sam.
MOZDA SU TO MAJE SPOMINJALE SAMO SU MALO POBRKALI DATUME
..bes kometu
Samo se nadam da to neće izgledati kao da je Sunce izaslo sa Zapada
to je to !!!
-gore je ovim što im se diže na hur.ije pa samo cekaju smak svijeta da mogu da prave or.gije sa njih po nekoliko odjednom GANG BANG :-D
Ma samo kažem da će biti uzbuđenja za njih čitave slijedeće godine. Nisam ja kriv što se tim idiotima diže na svaku zavjeru.
idi pravi štrudle kretenu, opterećen si sexom pa ga povezuješ i sa astronomskim dešavanjima. posjeti psihića.
Sad će opet oni Nibiru-idioti da svrš.avaju.