Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni, tuku masne stipendije od kojih mogu ovdje i platiti smještaj, fakultet, hranu, provodit se, živjeti k'o gospoda i još im ostane.
uhljebio profesor svog brata, pa svi ga prozvase zbog toga, a kaže on pa normalno da ću brata jer imam povjerenja u njega
djte meni ovu sa osme slike da se malo izobrazujemo
Bem ti, cuj studira Balkanske Studije.
Jedan video za mog Bakira! https://youtu.be/RZxmwbd_BTc
Sav nas obrazovni sistem je s*eban.Studenti moraju da uce milion gluposti sto im nikad nece trebati,nikakvo usmjeravanje za razliku od stranih univer. ,tamo se uci onoliko koliko ti treba.A o prakticnom radu da ne pricamo,zavrsi fax,nabubaj milion gluposti a praksa 0 bodova ne znas dje kud sta.
studenti dolaze iz tri zemlje regiona i 10 zemalja EU, a dolaze kroz program Mevlana koji finansira Turska vlada, zatim Cepus program te Erasmus Plus. A studenti su iz : Sandzaka , Sandzaka , Sipci sa Kosova , Makedonije , Turske i turskog okruzenja , a ostatak je bosanska dijaspora koja nije imala sansu upisati medicinu na Zapadu pa ce tako medicinu upisati kod Ganica i ostala pipa i Hamo ekipa iz dijaspore.
Ko jos normalan sa Zapada i sa visokim prosjekom ocjena dolazi u Bosnu sta studirati ???
ko li je njima sta obeco i zajebo ih...sala, sto li ono ne idu u travnik i kiseljak da sudiraju???
joj kad nase studentice trce za strancima ,picic vazda otvoren
Kaže Turkinja da ju je Balkan oduvijek zanimao. Kako te to Balkan može oduvijek zanimati?
Slika 2 : "Hello darkness, my old friend..."
I've come to talk to you again ...."
@gladijajator https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4 ekstra obrada .........najezim se svaki put....bolje od orginala :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koja je razlika ako oderes gu** zavrsis ETF Gradjevinu ... i ako odes na Sokolac ili u Travnik i kupis diplomu ako ti je familija bliska sa SDA ili HDZ ?
Sebija je najbolji primjer 11 godina studirala i sad velika direktorica, profesorica ..sta ti ja znam kraljica
aj da vidimo koliko ce biti komentara o nogama sa slike 1.
Aferim, dosli da gledaju šabane kako prekucavaju faks na bubicu, zelim vam sabura prije svega :D
sta su oni jadni zgriješili? :O