Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam detektovao prazan novčanik
Jel iko ovo skontao hah
Ja bogami ne kontam, al SE ne bojim.
SPLETKE SA PISMIMA (SLIČNOSTI): Pokušaji takozvane SANU (srpske akademija nauka i umjetnosti) da prikriju sopstveni šovinizam: -Godina 2016-a: 'milevino pismo' kao antisemitska propaganda koja treba da prikaže kako je navodno Albert Einstein krao ideje od srba i pripisivao ih sebi, -Godina 2014-a: 'potiorekovo pismo' kao pokušaj prikrivanja stvarne uloge Tariguzije (Srbije) u zakuhavanju prvog svjetskog rata.
Znači, gledajući sliku, burek je zakon! Burekdzini cd a E=mc (NA KVADRAT)
I detekšn maj erekšn kad mi dođe komšinka
meni se malo zamantalo..........
Sto veci objekat veca gravitacija tj vrijeme sporije prolazi nego kod nas ali i to je o5 relativno jer je nama jedino poznata i ramumljiva nasa prostorno vremenska zona . Ovo su sve spekulacije . Mi smo previse daleko od tih "objekata" da bi ih proucavali u nasem vremenu i pokusali razumijeti .Ali svejedno nove teorije su uvjek zanimljive.
Aj hev a drrim
Ja b se redje u ubio neg ošo na taj njihov mars
Necu viŠ rizlu spoomimnjat
...jok. detektovali su seku.