Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divljaštvo slično pokušaju da se spali i sruši Vijećnica. Šta divljaci znaju šta su kultura i nauka, šta je baština i historija..
Mongoli su napravili genocid tqda i ubili 800 000 stanovnika Bagdada. Toliko su ubijali da su od leševa pravili piramide van grada. To su divljaci od kojih su kasnije nastali Turci koji su donirali genetiku komšijama kroz 500 godisnje tamburanje i vidjeli smo rezultate rada njihovih mongoloidnih potomaka.
obojica ste neuki, mongoli jesu npravili genocid, te skoro iskorijenili islam, ali mongoli nisu mrzili druge religije, tako su vremenom prihvatili islamsku kulturu i religiju te se ona rasirila do indonezije i malezije putem mongola, tako se islam ponovo rasirio.
Gluplji komentar odacno ne procita. Pojma ti nemas o historiji prijatelju.
U tom pokolju su im odlucujucu podrsku dale sija rafidija , kao i Amerima 2003 - ce .
Koliko god da su zla nanijeli, bar su znali iskaliti silu nad neprijateljem da sebe osiguraju. A mi ne znamo, cak i kad se izvrsi genocid za genocidom nad nama. Zato nas vise od hiljadu godina handre ovi transdrinski Mongoli, a mi i dalje pricamo ''suzivot, suzivot, Tito, Jugoslavija'' (koja je Bosnu zestoko opljackala).
realno,vise nas je sda opljackala za 30god nego juga za 50
Pruge, termoelektrane, hidrocentrale, rudnici, autoindustrija, tekstilna industrija, kemijska industrija, boksit, aluminij, tvornica helikoptera i aviona, namjenska industrija, proizvodnja separatora pare ua nuklearne centrale, proizvodnja transformatora po tada najmodernijoj tehnologiji (SF6), drvna industrija, prehrambena industrija, elektronika. Opljačkali nas do gole kože.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slicno radi izrael danas,samo jos gore.
Mongoli, današnji Turci i njihovih potomci Srbi, pa ti mooši zoostoovom bošnjo
Genghis Khan je najveci tiranin, genocidas, zlocinac koji je ikad krocio planetom zemljom
svako ima svoje srbe
I danas su Mongoli kozoje…
Čudo su mi ove 'procjene' od prije 770 godina🤔🤔
U starim knjigama i onog sto se uspjelo spasiti u istoriji proslosti od napisanog su nastali mnogi izumi buducnosti i onog sto danas predstavlja sve nas, i Da Vinci je posjedovao mnoge stare knjige koje je desifrovao i iz kojih je otkrio mnoge izume i mapirao, najvise patenata je ukradeno iz Afrike nekad najbogatijeg i najmocnijeg kontinenta na svijetu sa najbogatijim carstvima koja su opljackana i unistena, vec odavno bi ovaj svijet bio mnogo moderniji i drugaciji da mnogo izuma nije unisteno
I Evropa je bila u mraku do perioda Renesanse, zato se tako i zove-preporod. Do prije 450 godina Parizom je harala kuga jer Parižani se izdeveljaju u šerpu a sadržaj iz criva hrknu na ulicu, npr. Nije Evropa znala za hamame i javna kupatila.
Samo zaostali i zlocinci spaljuju knjige. Nek se pronadje ko je takav.
Švabe 41e?
Karpatija@ Nemaš ti pooojma! Od Mongola nastali Turci!??😂 Čobane nepismeni, Mongoli su jedno a Turci su Seldžuci, potpuno druga priča. Dugo su ratovali između sebe pa i sa Vizantijom - svako protiv svakoga. U jednom periodu je dio Mongola, kao osvajačka sila preuzela drugu religiju-islam. Jedinstven primjer u istoriji. Zapisano je, Mongoli su jedno od najsvirepijih plemena. Posle smrti Džingis Kana, imperiju su nasledila tri sina i svaki je krenuo svojim putem ...
@Nanesije čuj nisu Mongoli, nije gofno, već se cuko pohzro. Kada vidim čehru Erdoganu, vučiću i dodiku, pametnom i išretom dosta
milion ljudi ubijeno vi o tinti pravite naslov