Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast! Konačno da nekome mogu iskazati iskrene čestitke za uloženi trud i pokazano znanje, a da sam siguram da nije bilo štele. Kapa do poda!
svaka cast omladino! samo citajte i citajte i citajte! sami svoj mozak oblikujte!
Opet ovi sa natjecanja gdje svi dobiju medalju ahahahahah
@Vandal88 On barem dobije medalju, ti sobijes kitu usta
Tezina olimpijade ne utice na osvajanje medalja. Ako je tesko, svima je tesko. Ovaj komentar je vise upucen novinarima klix-a i onima koji stavljaju akcenat na to da je uspjeh veci zato sto je olimpijada bila teska.
Ranije sam nekoliko puta i branio djecu od zlonamjernih komentara koji omalovazavaju uspjeh. Uspjeh je veliki i to je neosporno, ali ga ne treba previse vezati za tezinu olimpijade. Sutra onda ako bude laka olimpijada po ovoj logici ce biti da je bilo lako i osvojiti medalju. A koliko sam razumio sa diskusija na forumu nije tako. Medalju donosi pozicija, a ne broj bodova.
Bravo momci! Hvala vam sto postojite!
kod nas je bitniji Jala nego ovi genijalcci
👍
E ovo bi trebala biti prva vijest na svim dnevnicima
Apsolutno se slazem. Ovakve vijesti su zanemarene od strane medija i pricaju o politicarima i kako treba ici odavde. Necu nidje!
I hate math