Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebo WINDOWS, pogledaj LINUX na bosanskom: http://kde.linux.org.ba/ uzto je LINUX dzaabeee...
pa ako cemo tako onda niti postoji srpski niti hrvatski. Vi srbi ustvari pricate hrvatskim jezikom. A vi hrvati ustvari srpskim. A vi Srbi I hrvati ustvari pricate bosanskim. A zasto je to tako : zato sto je bosanski za vreme carstva bio drugi drzavni jezik u Stambolu eto zasto, ali vlahadija ne zna A ustvari ste vi i srbi a i hrvati dobrim dijelom turci ..a zasto : zato sto vi to dobro znate ;-) a i zato sto imate priblizno 30% turcizma u vasim varijantama BOSANSKOGA JEZIKA ;-)
Dobro, braco Muslimani ili Bosnjaci, sto se jezite od pominjanja srpskog jezika? Daj, skinite se s dnevnog reda ljudima sa kojima lafo hocete da zivite. Izmisljajte sa nepismenim Amerima vas nepostojeci Bosanski jezik i pravite Windows i sta god hocete. Uzgred receno, ako hocete svoj nacionalni jezik on nije Bosanski nego Bosnjacki. Necete valjda vi drugima odredjivati kojim jezikom da pricaju!?
ne mogu da vjerujem da je tako nebitna stvar u nasoj bosanskoj sivoj svakodnevnici izazvala ovolike komentare! Ljudi, bavite se necim pametnijim! Pustite komsije da uzivaju!
ljudi,vi koji niste Srbi ovde,vi ste ili islamizirani srbi koji izigravaju neke turke,tj,poturice ili pokatoliceni srbi koji izigravaju neke hrvate!strasno!
sta,postoji bosanski jezik?
haha boze sacuvaj mi jos nemamo bosanski ni na mobitelima a oni i windowse preveli, hahaha, a hocemo u evropu?? hahaha
www.lugze.org/linux-bosanski
Pored finog Linuxa na bosanskom, vi se ovdje barkcete oko neke "nevazne" lokalizacije na srpskom. Pogledajte http://www.lugze.org/linux-bosanski
AJD sad da opet zaratimo, jer se ne mozemo slozit' na cijem ce jeziku bit' windows
Hey pitar4L -->cisto sranje !!! a u srbiji i treba kad su svijetski nepismeni po sumadiji...lol
bez veze .jos cemo se manje razumjeti
PITARU!! nece napraviti na "pitarskom" jer im fali trziste.
klikni CTAPT.
HE HE "PITARSKI" :) I TO GOLD EDITION..