Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do kad ce nas ovaj smor od politicara-ekonomiste-informaticara-kiberneticara-kick boksera- i Bog dragi zna sta sve ne, smarati sa svojim ego-trip porukama i "uspjesima". I najveca budala zna da ovdje nije bilo nikakvog novinarstva, a posebno ne istrazivackog, nego je Lagumdzija sam o sebi napisao hvalospjev i poslao na klix. Sve se bojim da neko u redakciji prati sta se zbiva na ovom polju bas na ovom univerzitetu.
egomanijak,ublehas,narcis nevidjene vrste,izdajnik socijaldemokratije,slucajni prolaznik,prodavac drzavnih nadleznosti radi svoje fotelje itd.Dozivotni predsjednik i ucesnik uhljebsko-ublehaskih konferencija sa Papandreuom i ostalim zaboravljenim likovima.
U IT svijetu sam 30 godina i niko od nas uopšte ne zna za njega,lik iza sebe nema apsolutno ništa
E baš ti je inteligencija vještačka
On je jedna obicna k...na bio i osto
Cekaj, jel zna ovaj racunar upalit?
Mister Ovajjjj
Pa prirodne intel... i nema!
Čestitke
Pokupio tj ukrao zadužbinu Zulfikarpašića,uništio SDP,govnar.
Sta imaju Bakir i Seka od nagrada,pitam za jarana ??
Taman da pomogne Bakiru na izgradnji robotskih prototipova ☝️
Tema na rad AI i njena manipulacija u cilju dobijanja prestižnog priznanja... A crnjaka, on stručnjak za AI :)))))
hahahahhahhahhahahah
Jel ovo onaj slucajni prolaznik? Ovaj lopov nek se ubije vjesanjem.
On je inače bio izvještačen…jel to
Vaxer Zlatko, ponosi se prijateljstvom sa korumpiranim pedofilom Tedrosom iz WHO. Ko zna sa kakvim je još bjelosvjetskim kriminalnim mrakama na vezi...