Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto dokaza da srbi poticu od kamila
ма какви,...то су геноцидаши превезли из сребренице...
Zašto čiča žare nikada nije žedan?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Justinijan je staro srpsko ime, staro koliko i sama planina Radan :-D
nisi skonto fazon :-D
"Život ovog grada se naglo razvio u periodu od 530. do 615. godine, a zatim nestao pod naletom varvara. Poslije šestog vijeka ovdje dolaze Sloveni." Bitno je da su glupi novinari Klitorisa sami sebe i svoje pretke, okarakterisali kao barbare. Nije ni cudo da nas niko vani ne cijeni, kad ne cijenimo ni sami sebe.
Pa to ti je bila tadašnja rušilačka stihija. Sloveni došli i po običaju satrali grad, pobili raju, pohapali plijen i žene i povukli se. Kasnije skontali da je zemlja dobra pa se naselili. Samo nisu bili sami nego sa Avarima ali oni su germani pa su sve kulturno posmatrali sa strane.
Jako zanimljiv projekat ;) .
izgleda da ipak ne mogu pobjeci sami od sebe i svog porjekla :P
Mozda bi Srbi trebali pozvati onog Bosnjaka sto nadje piramide da potvrdi, on je svjetski priznat expert.
dr Semir Osmanagic
E baš je stručnjak....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kažu da su se kamile zvale Savo, Miloš, Nemanja,Obren.........................i da su pripadale kuroslavnoj paganskoj sekti hahahahahhaha
Umrle od smijeha kad su vidjele kako srbi zive
da će tek analizom kostiju biti utvrđeno kako su kamile dospjele ovdje. Pa nisu na letećim ćilimima. Ovaj grad je postojao sve do dolaska Slovena - tada je uništen.
Cim je SANU ukljucena u to sad cete vidjeti teorija i naucne fantastike... Jos da se "akademik" Deretic ukljuci u "istrazivanje" dobili bi rezultate o svemirskim kamilama i intergalaktickim karavanama koji su dokaz kako su srbi iz "vasijone" dosli na ovaj svijet prije 16 miliona godina i donijeli amebe, od kojih je kasnije nastao zivot na planeti...
Deretic ce donijeti zakljucak da su kamile nastale od Srba :))))
управо тако...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aaaaaa....a sad kontam odakle ideja "Beograd na vodi" ccccccc...jesam dizel