Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam znao da UV svjetlost ima visoku temperaturu. Prvo, svjetlost nema temperaturu, ima energiju. Drugo, promjena temperature je manifestacija toplote, koja se najviše nalazi u infracrvenom dijelu spektra, totalno na drugom kraju u odnosu na UV. You got it all wrong kid
Da pojasnim... UV svjetlost ima veliku energetsku vrijednost, tj. visoku frekvenciju, te tijelo koje se nalazi pod uticajem dobija ogromnu količinu energije, što onda prouzrokuje da tijelo poveća temperaturu, ali i da bude uništeno zbog visokofrenkventih talasa. Dakle, nije u pitanju visoka temperatura, već energija i frekvencija. Sa UV se može sterilisati tijelo, što ne znači da je zagrijano preko 100 stepeni C Za zadaću...
prekucali igricu.
Valja to nositi.....
tako to biva. Produciras virus i onda napravis anti virus program i prodajes onima koji su dobili virus.Ovdje je samo korona u pitanju.
*puts tinfoil hat on*
A napisali da se virus najduže zadržava na plastici...pa ovo je fenomenalno, stvarno me nasmijavate...A kamo vijestida je od juče drastično opao broj belesnih u KINI?
@lyon57 Iduci mjesec se sve vraca u normalu, vidjet ces. Rasprodane dionice sad kad krene ponovo proizvodnja onda ce se pokupovati dionice i neki ce postati bogatiji za nekoliko milijardi bioliona dollara.
"selzijusa" Bravo novinaru
borovnica, bijeli luk i vocni alkohol (samo jedna casica)
Kod nas je ovo "izmisljeno" prije par vijekova, samo su ovako nesto kod nas zene nosile i zvao se zar :)
Zar sa UV zaštitom od virusa, koji si ti doktor liče
@Trump2020 ......Primarius