Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svežderi postaju opasni
BIH je zemlja trećeg svijeta. Ne proizvodi skoro ništa, industrija na razini 1948 ili čak ranije . Nema znanja nema ni industrije. Svako ko ima znanje naći će novac da se industrija pokrene. Mi samo postojimo i to je sve a i to je upitno.
A kod nas i zrak bankrotiro.
Kako su moćni kinezi ostavili sviju 50 godina iza. Možda nisu Japan.Od kopiranja drugih došli su na novo da drugi počinju kopirati od njih. Mada ne bi se složio što kažu da kopiraju obzirom da su i tada more inovacija napravili.
Recimo telekomunikacije su derali sve vrijeme sa Huawei a i prvi je Huawei koji je patentirao 5g tehnologiju
Jest ga brat slatko copy paste ni pogledao ga nije kako izgleda objavljen. Profesionalizam na niovu. Samo nek je klikova i i pregleda.
A riža?
Ko voli gledati sci-fi filmove morao je primjeti da u većini filmova koji se sešavaju u budućnosti svi natpisi po ulici, po ekranima, po letjelicama su na kineskom. Hollywood često predvidi stvari koje će se tek desiti