Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ejs, pa i danas dan moderni covjek obitava uz neandertalce.
Mijesanje ljudi daje zdraviju populaciju. Nisu svedjani dzabe uvezli nasse ljude od 1992-e.
ma znam covjeka sa vratnika,neandertalac orginal,na budzetu i on i hanuma mu,nista ne rade a i nije intelektualno sposoban nizasta,voli SDA i Aliju,to je meni dovoljan dokaz
Sve sto je zivo je stvoreno u paru, nema tu nikakvih evokucija, evokucija je samo promjene unutar vec postojeceg bica. Nauka nema poima kako je zivot nastao i kako je stvoren prvi covjek i zena znaci par ne pojedinac. Ne moze niko osporuti postojanje svemoguceg bica nesto sto je stvorilo sve sto vidimo. Noc da se tijelo odmori, kisu da zakije biljke , vidu koju pijemo i sve ostalo jasno pokazuje smisljeno stvaranje.
Evolucija itekako postoji i ne bavi se nastankom zivota nego razvojem i uopste nije u sukobu s vjerom. S odredjenim religijskim tumacenjima moze da bude u sukobu ali ne s vjerom u Boga. U evoluciji ne postoji prvi covjek.
Eno vam jedan preživjeli neandertalac iz Laktaša
eee a adem i hava sta su njima... ejs sad
Čovjek je donesen na Zemlju ili je došao s druge planete nakon neke katastrofe ili je neka zalutala misija. Kakva evolucija, gluposti. Koliko je trebalo da se iz jedne ćelije razvije oko ili neuroni ? Nema šanse.
On samo kaže budi, i ono bude!
Ma lupanje ba suplji budalama. Samo budale ne vide da je sve planski tu , da se sve na zemlji desava upravo radi zivota.
pa dodik je 50% neandertalac
Moderni čovjek se pario sa neandretalcem ? 🤨 Parioo ?
Obicno se zaliju hladnom vodom oni sto se pare na sred mahale 😂
Ovo nešto o Kifli i njegovom porijeklu?
Ihhh, kakav je dernek bio dobro je ispao.
Ovu tvrdnju svakodnevno možemo svjedočiti kad god vidimo predsjednika entiteta eReSa samo što kod njega taj neandertalski genom preteže i dandanas!
"Srušene naučne teorije"...a kada će se srušiti ova?
srusene su pretpostavke ali evolucija jos stoji. :)
Stoji evolucija kao teorija, zato se i zove “Terorija Evolucije” nikad dokazana niti objasnjava nastanak zivota.
Nauka je nekad tako glupa! Samo joj nekad treba desetine godina da to shvati i sama sebe opovrgne… što opet povlači i to da je poprilično spora i netačna…. Osim kad ispravlja svoju prethodnu netačnost.. koju će možda opet za 10ak godina ispravljati.
A alternativa nauci je?:)
funeral blues @alternativa cemu?svakakve se glupisti guraju u kos nauke koje se nakon nekog vremena pokazu netacne da ne kazem proizvoljne. Obican covjek, kome se ispira mozak, nema nikakve mogucnosti da sam donese zakljucak o ovakvim "naucnim cinjenicama" zato se i plasiraju ko kineska roba.
Koji bog
a đe su tu Adam i Eva ;)
sto vise otkrivaju ocito je da pojava covjeka je nesto vise od same evolucije.
Očito da ništa ne ukazuje na to što si lupio.
Koje gluposti, dijete rođeno nakon izumiranja neandertalca ne može biti hibrid neabdertalca. Prije će biti da je u pitanju Down-ov sindrom.