Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nafta,sad će ga Ameri demokratizirati :D
Čekaj, jel crna ili siva?
Priblizite malo bliže, ako je ta mrlja zelene boje bit ce da su se ovi iz Sa se tuda muvali. Evo po gradu poceli sve u zeleno bojiti
@roman Glup fazon...
Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > > > www.XXdate.club
Gotovi smo, crna mrlja mrljavi na asteroidu!
Jarane, Hayabusa leti po zemlji a evo sad leti po mjesecu :) zvijer od mašine
strasno!
Cudi me to, sto klix svaki dan postavlja ovakve vrste vijesti (nemam nista protiv) a nije objavio novo otkrice ruskih naucnika o cemu govori cijeli svijet. Radi se o tome da su sad otkrili da je nasa atmosfera vece nego sto su mislili, naime da je tolika da se cak i mjesec nalazi u njoj. Kad im negdje zapne, odmah izmisle nesto novo da opravdaju te svoje izjave i zakone. Molio bih redakciju klix-a da to objavi da ne misle ovi trolovi (sveznalice) da nesto izmisljam.
@RufusAnonimus Ne lupetaj..
ljudi uslikali komad betonskog zida, eno vidi se i grafit
Koliko vidim Klix pun simpatizera Brazila, Rusije i Kine....hmm opet strani obavještajci okupirali komentare