Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaže da je smrt ružna? ...
Quit :)
Pa da.. i quit može da valja..:)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovakva sudbina sve nas ceka. I individualno i planetarno. Kad se nase sunce isto ovako jednog dana pocne gasiti, pa se onda crna rupa stvori i sve nestane u nasem solarnom sistemu kao da nikad nista nije bilo tu. Adios mars. Adios jupiter. Adios zemlja. Adios muchachos. Adios amigos y amigas. Adios hermano, Adios hermana, Adios mi amor. Buenas noches Para siempre. Od svega ostaje samo kosmicko inje i prasina sto duva po svemiru. Malo depresivno, ali istinito. Jedino ako nas neki Matthew McConaughey ili Matt Damon ili neki Rus ili Kinez ili Indijac ili neki Svabo nespasi u zadnji cas, u 88 minuti, i proleti kroz crvotecinu i kolonizuje neku novu, bolju zemlju. A ko zna, mozda i neki Bosancheros.
"Svemirski inzinjer i pilot, veliki Bosanski patriot, socijalist, i partizan pukovnik Dzemal Krkic, porijeklom iz Kotor Varosa, je jutros oko 7 i 15 po srednjoevropskom vremenu uspjesno prosao kroz crvotecinu i spasio covjecanstvo od nestanka. Predsjednik Amerike Donald Trump je odmah uputio cestitke i zahvalnost ispred Americkog naroda i ostatka svijeta. 'Krkicu legendo, mi te volimo,' odjekivalo je Bosanskim gradovima i selima duboko u noc." To se zove Bosanski Hollywood, kad mogu Amerkanci vazda spasavati svijet, mozemo vala i mi. Samo neznam ko bi glumio Krkica. I onda opet sve ispocetka, ko je Jevrej, ko je Musliman, ko je Grk, Srbin, ili Hrvat, crnac ili bijelac ili Indijanac, vjerski i gradjanski ratovi, kapitalizam, globalizacija, globalno zagrijavanje, i onda opet neki Matthew ili Dzemal mora kroz crvotecinu opet ici traziti novu galaksiju i novu zemlju u 92. minuti nove planetarne sudijske nadoknade.
Zvijezda mozes biti ti!
Smrt koja traje hiljadama godina...skeri
...veličanstvena smrt ?????....haj' dobro..... ;-)
uzasno tuzno zvuci SMRT Zvijezde
Plava krofna 😁
Rahmet joj duši...
"veličanstvenu smrt" :D da ne znas da je zvijezda, svasta bi pomislio