Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala ti SDA sto Tarika idiota imamo u Sarajevu a ovako talentovane po svijetu da drugima pomazu
@AQSicario komunjare su obicno narkomani, alkosi, kriminalci, siledzije i batinasi i prliceva necakinja
meni je drago da ima Tarika , u geodezij se to zove reper. a taj saf mozere sebi u guzicu nabiti jer ga takvi poput Tarika i pisu. nego veliki SDA neimari sta napraviste zadnje 3 godine ?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ovdje bi mu Zukic trazio 18 000KM da ga zaposli u EP BiH i jos da vuce i radi za 10 debila.
napravi hepek da ugasimo SDA...
Kod nas bi ga oborili i sami ovo patentirali.
Svaka čast momku! Trebamo biti ponosni na takve genije BiH. Na zalost,... on je van BiH. Hajde da i ovaj klix napise nesto pametno
opet ne bi bio atraktivan ovim gradskim fuficama jer nije nabildani ćelavi međed, jbg
Kako dizu lika, ovo je HTL odnosno srednja tehnicka skola. Svako ko zeli zavrsiti mora uraditi neki projekat, on je to uradio i super sto jeste. Ali nije izmislio toplu vodu nego je napravio nesto sto postoji vec odaaavno :)
@c8politan, grijesis, jer ono sto postoji nije moguce napraviti i zastiti po gotovo u HTL
@c8politan, pardon, pogotovo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
u nauci i tehnici je tako...najveći motiv je problem koji treba riješiti ili olakšati, tako ide naprijed sve... i uvijek je prvi pokušaj, ili drugi ili treći najlošiji, najnesavršeniji. Da se ne obeshrabrite... da bi se došlo do prvog automobila kakvog poznajemo, trebalo je isprobati 500 opcija i riješiti masu problema mehaničke prirode
@sdaEmbrio, ovo je priznato kao dobar izum
@halima.palavra uvijek će se moći dorađivati ... opisujem stvaralački proces
Za sve negativce, : A sta ste vi u zivotu napravili osim spama na klixu?!
zavrsio fax, radim u privatnom sektoru, na platu imam namete od 70% da mogu izdrzavati ovolike inbecile na vlasti, svi mi racuni placeni, nikakav se postupak ne vodi protiv mene ? jel dosta ?
@ yumbi Pametnom dosta, ali ne umanjivati tudje uspjehe samo iz hira. Svi mi izdrzavamo drzavne sisavce no ako smo pametni necemo ponavljati iste greske. Vrijednija su usta koja progovore javno kada treba nego hiljadu palaca tipkajuci ovdje. Na nama je sta cinimo od nase buducnosti a svi se tiho ovdje prepiremo od nacio sranja do sprdanja tudjim uspjehom i kukajuci o situaciji u drzavi, a po tom pitanju slabo ko sta radi!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Čestitam Amdija, pokaži da muslimani neprave samo eksplizivne naprave!!!
aferim!
Ima li ijedan narod pametniji od bošnjaka? :)
nauci ste dali skoro koliko i bušmani, samo su oni ispred vas
@Sarajevo2020 Svi koje su služili pa ti računaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aferim momak
A mogao je u apoteci kupiti aparat za secer za 20 eura
svaka cast momcino btw moram da primjetim kako na ovom clanku nema trolova sa clanqka o terorizmu koji pokusavaju Bosnjake da izjednace sa Marokancima. Eat this mofo's
Automatski dozer inzulina već postoji? U svakom slučaju, svaka čast Hamdiji. S druge strane i na našem etf-u ima nevjerovatno talentovanih automatičara, koji samo trebaju šansu i kvalitetnu laboratoriju. Pamet sigurno imaju. :)