Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav crni Google, kod nas u fildzane gledaju ima 20 godina
Pošto Google do tančina zna sve o vama, čita vaše mailove, prati vaše interesovanje za bolesti, sport, medicinu, muziku, film, u sekund zna koliko dnevno i mjesečno visite pored PC, kuda putujete, kada se odmarate, kako se hranite... uopšte im neće biti teško da "softverski" odrede sve oko nas, pa i naše "kardiovaskularno zdravlje".
ovo je postojalo odavno, jedina fora je u ovim neuronskim mrezama koje su sad krenuli kao dzokera da primenjuju na sta stignu. imate na youtube siraj raval, gledajte malo tutoriale i posle par dana cete moci, kad bi vam neko dao slike ociju pacijenata i njihove dijagnoze da i vi da napravite sistem za dijagnostiku. onda cete i vi biti ti misticni, nedodirljivi """""naucnici"""" o kojima citamo svakodnevno po tabloidima, iako to i jedan srednjoskolac moze da ukapira. petparacke nauke
Ima nešto što se zove IRIDIOLOGIJA i postoji već jako, jako dugo. U zadnje vrijeme sve više je otkrivanja tople vode.
AKADEMIJA LIKOVNIH UMJETNOSTI U SARAJEVU: Iz pomenute visoke škole su izašli mnogi umjetnici (među kojima ima i albanaca projektanata, kipara i vajara) svjetskogog kalibra. Da spomenem samo neka njihova djela od javnog znača: Crni kip majke Tereze u Sarajevu, Bijeli kip poljskog pape ispred sarajevske katedrale, Spomenik Bilu Klintonu na Kosovu, te još Moderni most Fastina Lente sa centralnom petljom na sredini preko rijeke Miljacke u Sarajevu.
To nisu nove nego veoma, veoma stare metode.
ZLOČINI KOJE SU SMRDIJANCI POČINILI NAD SANDŽAČKIM BOŠNJACIMA U PRIBOJU: Razmijere pomenutih zlodjela su takve da mnoge žrtve i dan danas snose izuzetno teške posljedice. Mnogi od stradalnika sjevernog Sandžaka su spas tražili ponajviše u Njemačkoj. Uprkos svemu tome Sandžaklije nisu nikada ispoljavali mržnju prema drugima i drugačijima, što ih čini moralnim gromadama na Balkanu. Ali odlično pamte i evidentiraju.
Ih kad su gatare iz ruke sve citale, nisu te morale u oci gledat ...
Postojale su još od veoma starih vremena reda 1000 i više godina na izgled sujeverne priče (koje na žalost neki imaju običaj zloupotrijebiti u svrhe pribavljanja imovinske koristi) da je moguće jednostavnim pogledima u oči, pa čak i u šoljicu kave, zaista procijeniti trenutno stanje individue. Zanimljivo je da su međusobno slična empirijska zapažanja različitih naroda koji se NISU međusobno poznavali ni kontaktirali.
Oprez sa modelima nekih dijelova analize Božije volje: Neke osobe koje se monoteističkim religijama bave na zdrav način ( strogo bez šovinizma i finansijskog koristoljublja i tračanja) mogu pod određenim okolnostima na neobično jednostavne načine doznati i dobronamijerno opisati onoga kome zaista žele pomoći.
oči su ogledalo duše i zdravlja
Sungazing ima veze sa ovim .
Pa nista cudno, oko i srce su dobro povezani, mozes ostati slijep zbog nekih srcanih problema.
Lol. Ovo nesto novo? Iridologija govori mnogo vise o tome. Davno ljekari preko sarenice mogli neke bolesti dijagnosticirati, ne samo vezano za srce. Procitajte.
Bolje bi im bilo da kroz pakas gledaju, kakve su ovo gluposti.
Ja sam po selu isto tako ljećio upalu grla ženama kroz donju stranu, pla'o im se svidžalo.