Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ako vam nije problem, druga tita? ...nije pas, al da rašćera ovu paščad...dvonožnu.
...mentalitet prelivoda.
vladao je 40 godina i šta je napravio...poubijao, koga je htijeo..zatvorio i šta bi....
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
ma kakvo kloniranje, ovaj woo suk hwang ode do najbliže radnje kućnih ljubimaca kupi istu vrsta psa i proda klijentu za 80.000 eura.
ajjjjjjjjj nemo jjjj pujdeeeee haahah
Klonirati vodje iz rata koji su "preminuli" u Haagu kako bi se istina verificirala, i presuda donijela! Psa zavolis bez obzira na razliku u odnosu na prethodnog. Ovi sto Tita spominju u negativnom kontekstu su oni koji su do juce igrali klikera s brabonjcima, a danas šopinguju po trznim centrima.
A ko je stvorio dusu.Kako pas zivi ako nema dusu, cim dusa izadje onda slijedi smrt. Oni ne mogu klonirati dusu nikako,a ni karakter,a ni izgled u potpunosti. Allah uzima duse u casu njihove smrti.
Ode sve.....Preparirat' pa na baterije. I daljinski upravljač. I plastični hirurg za sitne popravke. I još kakav šaptač da utiče na karakter. Je li ovo moguće?? S čim se ljudi sve igraju?! Biznismen i etika dr.vet, hajd', prodaj budalama. Ali ovi vlasnici voljenih ljubimaca, doživotno jah. Odmah me je prepoznao, dušica moja, vau, vau.
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=party+pooper
Oprosti, nemam riječi, nije nimalo moralno ali je razbibriga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mozete li mi klonirat dedu ??? please.......
"Nidje veze"! Platis 80.000€ za karakter zivotinje koji ce sigurno biti drugaciji a ai izgled ima blage razlike! Pa zar nije lakse kupiti psa iste pasmine??? Ne kontam u cemu je onda ovaj klon nalik originalu??? Samo po DNK-u?????? Pa neces odgajat DNK psa nego karakter! Ludjak na kvadrat!
MARSALE IMA NADE JOS!
Ovom trećem nesto nije jasno