Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, mali!
@UsoraU...kakav???...da pere g*zice penzionerima???
Furaj mali, furaj sam, furaj sam sredinim...
Cestitam ovom mladom covjeku na ovom velikom uspjehu ! Sarajevo i Bosna i Hecegovina su ponosni na tebe. Fizika je nauka koja vodi ljude u buducnost i nadamo se da ces ti i takvi kao ti ,dobiti sansu da ovu zemlju napokon povedes u buducnost .
...ti i takvi kao ti dobiti šansu da unaprijede čovječanstvo a ti bosno ako hoćeš naprijed bujrum
Bravo, sad pravac za dojče land
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"stomatološka ambulanta ....čije usluge potpuno slobodno mogu koristiti svi učenici". kod tite su svi učenici u svim školama, bez obzira na ime škole, mogli slobodno koristititi ove usluge.
Momku svaka čast, a ćuvenu holisitćku Bošnjačku gimnaziju nabijem na fesliju. Škola za zelene šupke i šljam.
Bravo dečko, ovakvih nam vijesti treba
bravo, ali ste mogli malo sa klincem porazgovarati. Samo ste njegovo ime pomenuli, ostalo epp
Bravo.
Svaka čast. Uvijek je malo komentara za ovako lijepe dogadjaje. Političari kad se nakašlju, ima više komentara. Baš smo bezveze.
Svaka tebi cast momcino
Svaka čast Fahrudine. Da nam je bogdo više ljudi kao što si ti.
Ovome sam osvojio curu
Svaka ti dala...
Svaka cast.Kad sam trazila tvog izgubljenog crvenog teletabisa u vrticu nisam slutila da ce me jednog dana preplaviti ponos sto te poznajem.Cestitam
Svaka čast momku, aBd nastavi nizati uspjehe, ne osvrći se na ove negativne komentare, koji su i nebitni, narod koji samo zna da pljuje sam sebe i govori, nema ovdje nista, Njemacka, a samo sjedi i izjeda se kad ko uspije, dosta im je što se guše u vlastitoj zavidnosti.
Još samo da je podoban.
Odlicna vijest. Puno srece u daljem radu kako Fahrudinu tako i gimnaziji
Bravo! 🏅