Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kauboji odoše na Mars, šta ćemo bez amera, odošeeeeee......
Zašto nisu nazvali po nekom vođi, halifi, sultanu, ili pak svecu ili papi. A da njihov doprinos je u negativnom smislu pa zato ih niko i ne spominje kada su ovakva postignuća u pitanju.
Goveda ricu, a karavani prolaze. Ljudi istrazuju svemir i druge planete, a u isto vrijeme imamo konje koji mentalno i po obrazovanju nisu odmakli od 15og vijeka i jos vjeruju da je zemlja u obliku tepsije sa nekakvim poklopcem iznad... Bilo bi smijesno da nije zalosno...
@jo008. Smiješno jeste ovako, na kratko ali je svakako žalosno... Zapravo pokazuje pobačaj "društava" da ljude obrazuju jer su se sistemi nekako odvojili od ljudi. Naravno, internet igra veliku ulogu jer neobrazovani i neuki su "uvjereni" da su napokon pronašli " istinu" za 20 minuta na youtube i tako uspješno preskočili godine školovanja koje je svakako za njih: Masonsko, satansko itd.. Tuga jbg.
@SamirRacicBUZIM505 Upravu si, upecao si se... A vidim da cisto zracis inteligencijom: https://ibb.co/G5fmPXP HAHAHAHAHHAHAHAHAH
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Neka se zove Prijedor-Jo_009. 😂🙏
zašto neće po onoj našoj cenićki, ili majkićki, why?? ili po željkici...why?
ili po sultaniji sa poljina...why?