Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je ukljucena na obicno pranje, pravi fotografije a kad joj ukljucis centrifugu, radi video u 4 Kape i 4 carape.
Zao mi je sto je nas narod ovoliko slijep. De proucite Zemlju. Svemir. Predlazem da malo proguglate dokumentarce, da odete na NASA stranicu, i da se sami uvjerite da stvarne sike Zemlje NEMA, i to NASA takodjer napise, potvrdi da nema, i nekad 2015 godine obeca da ce 2018 napraviti tu sliku. Evo jos je nisu napravili nemaju para kazu, a dnevni budzet 50 mil dolara
@shazam24 najjaci su oni sto su isli na juzni pol dokazat da je zemlja ravna, na kraju dokazali da je okrugla
Samo to i mogu otkrili smo novu planetu ili crnu rupu udaljenu 25 miliona godina itd.
@ehoo godina je mjera za vrijeme, ne za daljinu
Uslikali veš mašinu pa ko fol ovcama mozak mutite... ljudi probudite se, svemir ne postoji sve su kompiuterske slike. 2020 a mi jos nemamo sliku takozvane planete zemlje a oni istražuju svemir!!! Dokleće ljudska rasa padati na ove fazone?
??? Nije smiješno, tužno i zabrinjavajuće :-(
Sutra će ponovo uslijediti lansiranje Sojuza, ukoliko se riješi nastali problem. da ako mi se digne sutra hebat cu....
Jeste smijesni, ko jos vjeruje ovo? Jeste li culi za Van Alenov pojas? I ovaj mali sepet moze proci Van Alenov pojas? Smijesno. Isto kao sto su bili na Mjesecu. Isto sto i dan danas nema stvarne slike zemlje, sve su samo blueprint, sto i NASA potvrdjuje na svojoj stranici. U 2020-oj skoro da ne mogu jednu stvarnu sliku napraviti?
@shazam24 Van Allenovi pojasi nisu fizička prepreka. Bilo šta može proći kroz njih. Pojasi su različite debljine i intenziteta radijacije. Pažljivo isplanirano lansiranje može proći bez ikakvih posljedica. Pa folija debljine par mm može zaustaviti najveći dio radijacije. Senzori na aparatima se iz preventivnih razloga isključuju dok se prolazi kroz njih. Fotografija Zemlje ima bezbroj imas i live streaminge...
Van Halen, i nije neka grupa. Inače, toplo preporučujem da se obrazuješ inače će te i rođena djeca početi izbjegavati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da mi je vidjeti te vanzemaljce nece li doci mozda jos samo oni mogu pomoci BiH