Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaaaaaaaaaaa..a ja konto za mastrubaciju
To ameri misle udri sakama...a sta mislite da nisu mozda stvorene da motiku drze i kramp...vi bi samo udri po lobanji...
Saka je stvorena za bacanje malog u bandek:)
Ja to svojoj hanumi pokusavam na praktican nacin utuviti u glavu...,ali ona nikako da skonta...,nemojte sada misliti da sam toliko nekulturan i da vaspitavam sakama svoju hanumu...,na nju ja nikada nisam dig'o ruke...,ja nju kulturno rokam nogama... ;-)
U Kur'anu je to davno rečeno: I Musa ga udari šakom i – usmrti. " Gospodaru moj" – reče onda – "ja sam sâm sebi zlo nanio, oprosti mi!" I On mu oprosti, On, uistinu, prašta i On je milostiv.
Saka je stvorena i za udaranje, izmedju ostalog...
glupost. ovaj kao da je fakultet u travniku zavrsio.
bio gostujući profesor tamo, vlašićki sir ga otreso
nisam vece gluposti cuo
JA LUDAKA, SAKA ZA UDARANJE.-PA NECEMO NOGOM MILOVAT.
trebalo bi sporvesti istraživanje koliko su dlaka koje rasti iz nosa i ušiju zapravo nadomjestak kose i brkova
@Mile, znas li se ti nasaliti? Pa bar je ovo bezazlena tema. Kad sam neki dan cula da je jedan tim istrazivaca zakljucio da jabuke nisu zdrave, doslo mi da vrisnem. Udri brigu na veselje poput ovih dokonih naucnika koji nemaju sta drugo raditi osim razvijanja raznoraznih teorija zavjere.
vjerovatno je evoluirala za oboje, pravljenje alata i udaranje
Svi ovi naučnici su mahniti! :))) Ali zašto javnosti plasiraju svoje mahnite misli? I zbog čega ih javnost uzima za ozbiljno? Danas svaki luđak može da predpostavi bilo šta, a ako se naziva naučnikom, uzima se kao tačno. E ja ne uzimam. Moja šaka nije stvorena da bude oružje, nego "oruđe", ispomoć za obavljanje svakodnevnih potreba. Ludi naučnik u ljudsku psihu želi ovim navodnim otkričem ugraditi nasilje. ccc
Ev jedan sam od rijetkih sto se slazu s tobom ;)
@Trojanac, :))) avidi po dislajkovima koliko ih se ne slaže. Njima šake služe kao oružje. Hahaha, pucaju li pucaju dislajkove :))))
Nije teorija loša, kod nas većina onih faca na ulici i ne zna da ruke i šake mogu nečemu drugom služiti. Pucanju iz automatskog oružja na ulici, na primjer, ili za luđačke vožnje kroz grad. A lakat je evoluirao da ga mogu izbaciti kroz prozor automobile.
A vidim dvoje/dvije/dvojica što jednom rukom dok voze telefoniraju, a drugom kopaju nos, su našli za shodno da se jave na minus strani. Živi i zdravi bili!
Ovaj profesor u Travniku završio fakultet? :)))))))))
Prije na UNSA... a doktorat u Zenici