Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Logicno da su prvi u drzavi! Vlada KS ulaze najvise u drzavi u skolstvo, obrazovanje i nauku! Idemo dalje i logicno ds Sarajevo bude predvodnik, jer je najveca koncentracija visokoobrazovanih u BIH!
Nedavno sam gledao kako je ova tehnologija zabranjena u marketinške svrhe i da su kompanije koje su ovo koristile sada na sudovima. Znam da je među njima metro francuske čini mi se.
Zato silabusi iz 2001 jadno
Bravo Melika
Pa to zna svaka prodavacica na pijaci....cim bacis pogled na njen stand ona zagrmi- Izvolite!
Ovaj je fakultet danas sve, samo ne ekonomski,uvijek se prije znalo šta je ekonomski fakultet i samo ime mu govori,a danas su dodali nekakve smjerove gdje nema računanja i što nema veze sa ovim fakultetom i 99% njih upisuje to samo da zaobiđu matematiku ako cemo biti iskreni,ljudi završavaju i hvale se kako su ekonomisti a tablicu množenja ne znaju,nikom nije jasno šta se dešava s tim fakultetom,je li do profesora ili programa rada,još malo postali su kao FPN i DIF,izvoznici diploma.
Pa ti nemas pojma jer ocigledno nisi nikad bio dio javnog sektora i ne shvatas sta je poenta marketinga (kao grane ekonomije) - ATL, BTL i TTL marketinga, isplativosti primarnih i sekundarnih pozicija i milion drugih stvari koje JESU ekonomija. Bravo nas SA fakultet!
Narodski rečeno, za šta ti se pogled zalijepi i zadrži, to će se bolje prodavati...