Studija američkih naučnika
0
Dinosaurusi su bili toplokrvne ubice
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj dinosaurus podjeca na janje sa ražnja. Dobar bi on bio sa krompirom, pa ispod sača.
Prvi dinosaurusi su bili bosnjaci ali su izumrli zbog GENOCIDASA! BIH4EVER!
mosnjo na slici
JOOOOJ vidi Ratka Mladica zec od sto godina
:-)))
cuj anticke zivotinje, o ha, ha, ha
ja sam direktan genetski sastav plavsicke krvave baba roge;
@titocortez S prvim dijelom tvog komentara se slazem, ali de ti svakoj budali dokazi! A sto se tice evolucije, ne znam sta ti tu nije jasno??? I kako se ovaj clanak kosi sa evolucijom???
stvarno ovaj internet nije za vas, pa ne znate recenicu normalnu napisat bez pljuvanja, psovanja i ostalih gluposti...pa to je preslo svaku mjeru vise nije bitno ni koja je tema nađe se uvijek pametnjakovica da nesto napise mada bi im bilo bolje da nikad slova nisu naucili da napisu koliko su inteligentni samo se brukaju, imate li imalo stida? a sto se tice ove teme.dosta zbunjujuce za ljude koji jos uvijek vjeruju u teoriju evolucije jedno pitanje, kako sad ovo ha? ali nemoj da laprdate u prazno, vec ako neko ima nesto pametno da mi odgvori bujrum, a ako cete bljuvat i slicno kanite se interneta to nije mjesto za levate
ovo nisu anticke zivotinje krelci
Jesi ti to Plavsicka? Pa da, tebi pisaka kroz vene protice, znaci hladnokrvna si.
K O G A B O L I K U R A C Z A D I N O S A U R U S E
svi ste vi kreteNi kad na ovakvu vijest komentarisete na ovakav nacin, majmuni jedni neotesani
Dinosaurusi i Tyrannosaurus su bili srbi, a zaboravio sam oni su prije ameba bili
sutra Deen ima kontrolni rad na temu ¨djelotvornost tango-gaca¨